De basis van Keyplan

Taken aanmaken, die vervolgens kunnen toewijzen aan medewerkers en elke medewerker kan zijn of haar lijst vervolgens afwerken en de taken afronden.

Zo zouden wij in één zin uitleggen waar Keyplan voor gebruikt kan worden. In de loop van de jaren zijn daar door te leren uit de praktijk verschillende functies, mogelijkheden en modules bijgekomen die onze software hebben gemaakt tot wat het nu is.

schoonmaak vakantiepark

Koppelen met uw reserveringssysteem

Dankzij onze koppelingen met diverse reserveringssystemen zijn wij in staat om informatie vanuit uw reserveringen te halen. Hiermee kunnen we:

We koppelen ook met andere partijen dan reserveringssytemen. Bijvoorbeeld met de apps van Great Stay en WeMa Mobile. En met toegangssystemen zoals C.A.T. Control Systems.

Storingen melden, geen probleem

Met een app die ontworpen is vanuit gebruiksvriendelijkheid is storingen melden een eitje.

Elke medewerker heeft een persoonlijk account en kan met een paar drukken op de knop storingen melden. Door het toevoegen van foto’s worden deze meldingen begrijpelijk voor iedereen.

schoonmaak vakantiepark
ios microsoft android

Geschikt voor IOS, Android en Microsoft

Download Keyplan met gemak in de Appstore of Playstore. Ook op de computer is de webversie via elke webbrowser te gebruiken.

Voor het gebruiken van de webversie is een internetverbinding vereist, op de smartphone is dit niet noodzakelijk. Wij slaan alle data op en synchroniseren weer met de server zodra er een verbinding is met het internet.  

Duidelijke taakoverzichten

Elke medewerker krijgt een persoonlijk taakoverzicht te zien in de app.

De taken worden hierbij gesorteerd op basis van de deadlines die aan taken zijn meegegeven. Taken die als eerst moeten worden uitgevoerd zullen dus altijd bovenaan de lijst staan.

Taken waaraan het kenmerk ‘spoed’ is meegegeven zullen extra duidelijk weergeven worden middels een extra notificatie.

takenscherm

Alle onderhoudsbeurten en controles op één plek

Met een paar drukken op de knop stel je terugkerende taken in.

Moeten deze bijvoorbeeld jaarlijks, maandelijks of wekelijks uitgevoerd worden dan voer je dit één keer in en Keyplan zorgt ervoor dat je het niet meer vergeet.

Daarnaast kun je ten alle tijden, op mobiel en computer, de onderhoudshistorie van objecten terugzien. Ga je al voor de 9e keer naar een huisje voor de CV-ketel? Dan is er misschien toch meer mee aan de hand…

takenlijst app
schoonmaak vakantiepark

Beschikbaar in diverse talen

Bij een vakantiepark werkt er vaak een diversiteit aan verschillende medewerkers. Om Keyplan zo multifunctioneel mogelijk te maken, hebben we Keyplan beschikbaar in de onderstaande talen.

Mocht er vraag zijn naar een andere taal, laat het ons weten, dan zullen we gezamenlijk bekijken wat de mogelijkheden zijn.

Onze producten

De Keyplan modules

Publieke meldingspagina

Geef gasten de mogelijkheid om zelf storingen te melden. Uw persoonlijke meldingspagina in zelfgekozen stijl is gemaakt in een handomdraai.

Legionella module

Laat Keyplan automatische Legionella taken aanmaken. Zo houd je legionella ten alle tijden buiten de deur. En je bouwt een mooi rapport op voor de inspectie!

Webshop module

Super eenvoudig jouw eigen webshop, speciaal ontwikkeld voor vakantieparken en campings. Ideaal voor een ontbijtservice, restaurant of BBQ verhuur.

Zij gingen u al voor

Onze klanten

takenlijst app

Demo aanvragen

Benieuwd wat Keyplan voor uw bedrijf kan betekenen? Vraag dan een vrijblijvende demo aan! We zullen dan z.s.m. contact met u opnemen.

Wil je meer info?