Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Haal het maximale rendement uit Keyplan

Koppeling met Booking Experts reserveringssysteem

Keyplan heeft een koppeling met het Booking Experts reserveringssysteem. Door een koppeling te maken tussen uw reserveringssysteem en Keyplan haalt u het maximale rendement uit Keyplan.

Keyplan is een digitale facility manager gericht op de recreatie en Leisure branche. Binnen deze branches ontkom je er vrijwel niet aan, om gebruik te maken van een reserveringssysteem. 

Door het reserveringssysteem van Booking Experts te koppelen aan Keyplan, kun je onder andere:

booking experts
schoonmaak vakantiepark

De kracht van Booking Experts

Sinds 2011 is het doel van Booking Experts om recreatiebedrijven die verder willen, verder te brengen. Dit doen wij door slimme software te bouwen en samen te brengen in een alles-in-1 reserveringssysteem.

De meeste vakantieparken lopen tegen dezelfde problemen aan. Veel verschillende systemen die slecht samenwerken, waardoor jij onnodig veel tijd kwijt bent aan het beheren van je vakantiepark. Goed nieuws?
Booking Experts lost dit op

booking experts

Voordelen

Booking Experts biedt een totaaloplossing voor de recreatie. Hun reserveringssysteem is makkelijk aan te vullen met allerlei koppelingen en modules via een soort ‘app’ store.

Je bekijkt in de store waar je gebruik van wilt maken en voegt het toe aan je eigen omgeving. Dit kan een koppeling zijn met een touroperator, een betalingssysteem, een slagboomsysteem of Keyplan!

schoonmaak vakantiepark

Contactgegevens Booking Experts

Adres: Wethouder Beversstraat 185,
7543BK Enschede

Telefoon: 088 – 11 68 901

Mail: support@bookingexperts.nl

Contactgegevens Keyplan

Adres: Het Louwtje 10, 2691 KR ‘s-Gravenzande

Telefoon: 06-81322436

Mail: info@keyplan.nl

takenlijst app

Demo aanvragen

Benieuwd wat Keyplan voor uw bedrijf kan betekenen? Vraag dan een vrijblijvende demo aan! We zullen dan z.s.m. contact met u opnemen.

Wil je meer info?