Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Echte ervaringen, van echte mensen

Ervaringen van klanten met Keyplan​

Bij Keyplan vinden wij het altijd belangrijk om naar onze klanten te blijven luisteren. Daarom vinden wij het altijd leuk als klanten met ons meedenken. Zolang ze niet denken in problemen, maar in oplossingen!

Hoe klanten Keyplan ervaren

Bekijk wat onze klanten zeggen

In gesprek met: Ruben – Parkmanager Vakantiepark de Meerpaal

In gesprek met: Jason – Veiligheidsmanager KV Oostende

Dit is wat zij zeggen

Klantervaringen

Camping de Kleine Wolf

Door het gebruik van Keyplan kunnen wij technische storingen snel oplossen, weten onze schoonmaakmedewerkers welke accommodaties tot in de puntjes verzorgd moeten zijn en geven onze receptionistes makkelijk meldingen door. Hierdoor kunnen wij onze gasten warm ontvangen en worden eventuele problemen tijdens het verblijf snel opgelost. Met Keyplan streven we een hoog serviceniveau na, passend bij De Kleine Wolf.

Camping 't Geuldal

Sinds we de de Keyplan app gebruiken, hebben we alle ‘to do’s’ gecentraliseerd. Eerder deelde ik telefoonnotities in mijn telefoon, schreef taken op een whiteboard, kreeg app-jes van de schoonmaakdienst als iets kapot was, plakte geeltjes op mijn pc, enzovoorts. Nu zet het hele bedrijf alle taken in de app. Zo kunnen we niks meer kwijtraken en hebben we controle of taken afgehandeld zijn, kortom: een hele zorg minder!

Recreatiepark de Paalberg

Sinds wij Keyplan hebben geïmplementeerd kunnen wij eventuele storingen sneller en beter in kaart brengen. Hierdoor kunnen wij efficiënter schakelen om storingen zo snel mogelijk op te lossen. Als gevolg hiervan zijn onze algehele dienstverlening en serviceniveau sterk verbeterd en is de communicatie tussen verschillende afdelingen een stuk makkelijker geworden. Het enige nadeel is dat we het niet jaren eerder hebben geïmplementeerd – inmiddels kunnen wij niet meer zonder!

De Paardekreek

De gebruiksvriendelijkheid van Keyplan is zo groot dat ook onze oudste medewerkers er met gemak mee werken. De storingen worden sneller verholpen en beter gearchiveerd.

Camping Julianahoeve

Keyplan is voor ons de sleutel tot het goed monitoren en verdelen van taken in de verschillende afdelingen. Keyplan geeft medewerkers rust en overzicht, ze weten wat ze moeten doen.

Bungalowpark Hoge Hexel

Keyplan heeft ons veel efficiëntie gebracht. We hebben overzicht op alle taken en klussen. De communicatie tussen receptie, technische dienst en overige afdelingen is enorm verbeterd!

Strandpark Vlugtenburg

Keyplan biedt ons overzicht op elk moment. Duidelijke taakoverzichten voor onze medewerkers, een onderhoudshistorie per object en ideaal voor onze ontbijtservice. Wij kunnen niet meer zonder!

Vakantiepark De Oude Molen

Keyplan is voor ons de perfecte geheugensteun voor alle soorten meldingen. De foutgevoeligheid is afgenomen, terwijl het serviceniveau juist toegenomen is.

Resort Boschmolenplas

Keyplan helpt ons om snel effectief opvolging te geven aan meldingen. Daardoor is de snelheid en kwaliteit van onze dienstverlening enorm gestegen sinds we Keyplan gebruiken.

Klein Vaarwater

Sinds begin 2022 maken wij (weer) gebruik van Keyplan in combinatie met het reserveringssysteem van Stratech en zijn daarover erg tevreden. De applicatie is gebruiksvriendelijk en er is sprake van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding!

Zij gingen u al voor

Onze klanten

takenlijst app

Demo aanvragen

Benieuwd wat Keyplan voor uw bedrijf kan betekenen? Vraag dan een vrijblijvende demo aan! We zullen dan z.s.m. contact met u opnemen.

Wil je meer info?