Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Keyplan voor iedereen

In deze branches is Keyplan actief

Keyplan is begonnen als digitale facility manager voor de recreatiebranche maar ondertussen uitgestreken over diverse branches.

Vakantieparken

Keyplan is ontstaan en ontwikkeld op een vakantiepark, hier testen we nog steeds onze nieuwste updates.

Door Keyplan te gebruiken kunt u onder andere gemakkelijk storingen melden, schoonmaakplanningen maken, personeelsplanningen maken en het terugkerende onderhoud bijhouden.

schoonmaak vakantiepark
FMIS facilitair management informatie systeem

Hotels

In hotels komen allerlei afdelingen en processen samen met één doel: een optimaal verblijf voor de gast realiseren. Dit is nou precies waar onze kracht ligt, net als op vakantieparken.

Dankzij de realtime feedback die Keyplan geeft kunt u ten alle tijden overzicht houden bij de receptie. Met een paar drukken op de knop ziet u welke kamers al gereed zijn voor hun volgende gast en welke nog niet. 

Tuinbouw

De Tuinbouwvariant van Keyplan wordt de Service Engine genoemd. Deze app is vooral gericht op het genereren van een compleet overzicht van alle service- en onderhoudstaken binnen uw tuinbouwbedrijf.

Op het moment draait deze applicatie al op meer dan 100 tuinbouwbedrijven, die er erg blij mee zijn. Storingen, stilstand, onnodige wachttijden en kosten die maar oplopen zijn verleden tijd met de Service Engine.

FMIS facilitair management informatie systeem
FMIS facilitair management informatie systeem

Stadions

Het blijft elke keer weer een machtig gezicht als je een stadion komt binnengelopen. Wat vaak wordt vergeten is dat er ontzettend veel bij komt kijken om zo’n stadion te beheren. Schoonmaak, technische dienst, horeca, beveiliging: veel afdelingen waarbij goede communicatie erg belangrijk is.

Keyplan ondersteunt deze communicatie. Het melden van storingen en het instellen van terugkerende taken zorgt ervoor dat uw stadion gereed is voor elke thuiswedstrijd, concert of ander evenement.

Utiliteit en gebouwbeheer

Eigenlijk zijn we natuurlijk altijd bezig met gebouwbeheer. Denk aan een hotel, stadion of een vakantiepark met heel veel gebouwtjes.

Maar er zijn natuurlijk veel meer gebouwen waar Keyplan voor gebruikt wordt. Kantoren, bakkerijen, scholen, magazijnen, noem maar op. Één ding hebben ze gemeen: ze moeten allemaal onderhouden worden. Dat is nou precies waar Keyplan voor gebruikt kan worden als hulpmiddel.

FMIS facilitair management informatie systeem
FMIS facilitair management informatie systeem

Jachthavens

De invloed van de natuur op materialen is vaak extra goed zichtbaar aan het water. Daarom is het goed onderhouden van een jachthaven een belangrijke taak.

Ook hierbij wordt Keyplan ingezet. Voor heldere communicatie, duidelijke overzichten en als alternatieve agenda. Met behulp van Keyplan liggen uw steigers, boxen, horecagelegenheden, bedrijfsruimtes en opslagruimtes erbij om door een ringetje te halen.

Zij gingen u al voor

Onze klanten

takenlijst app

Demo aanvragen

Benieuwd wat Keyplan voor uw bedrijf kan betekenen? Vraag dan een vrijblijvende demo aan! We zullen dan z.s.m. contact met u opnemen.

Wil je meer info?