Keyplan app voor facility management

Facilitair onderhoud van utiliteitsgebouwen

Keyplan biedt een overzichtelijke app waarin taken, werkbonnen, storingen, klachten en andere meldingen snel worden opgevolgd.

Zij gingen u al voor

Onze klanten

Keyplan helpt

De Utiliteitsvariant (kantoren, zorgcentra, magazijnen, bakkerijen) van Keyplan is vooral gericht op het genereren van een compleet overzicht van alle service- en onderhoudstaken binnen uw pand(en).

We proberen het gemak van uw personeel/ klanten te vergrootten, waarbij medewerkers ook storingen kunnen melden, zoals: storingen met verlichting of klimaatinstallaties, PC’s die niet werken, liften die onderhoud nodig hebben en noem maar op.

gebouwbeheer

Wat valt onder utiliteit en gebouwbeheer?

Er zijn verschillende voorbeelden van gebouwen die onder utiliteit vallen. Een kantoor is een bekend voorbeeld, maar ook overheidsgebouwen zoals een gemeentehuis vallen onder utiliteit. Daarnaast worden grote zorginstellingen en ziekenhuizen ook tot de utiliteit gerekend. Scholen en opleidingsinstituten vallen eveneens onder utiliteit. 

Fabrieken en andere bedrijven waar producten worden vervaardigd horen ook bij gebouwen die een bepaald nut hebben, daarom vallen ze ook onder dit type bouw. In de eerste plaats hebben utiliteitsgebouwen geen woonbestemming.

utiliteit en gebouwbeheer

Utiliteit is vaak grootschaliger dan woningbouw. Daarnaast zijn op een utiliteitsproject vaak verschillende onderaannemers aanwezig. Dit vergt veel onderling overleg en planning. Uw eigen personeel vervult hierin een belangrijke sleutelpositie. Daarnaast moet ook tussen de daadwerkelijke medewerkers, management, directie en gebouweigenaren onderling regelmatig overleg gepleegd worden. 

Bepaalde werkzaamheden moeten goed op elkaar worden afgestemd zodat men later niet achter werkzaamheden komt, die op dat moment te laat zijn qua uitvoering, waardoor permanente schade is ontstaan.

Onze expertise

Onderhoudstaken moeten met regelmaat gebeuren, maar worden vaak vooruitgeschoven wanneer het druk is. Met Keyplan kunt u 24/7 alle service en onderhoudswerkzaamheden op in uw bedrijf beheren op uw smartphone en desktop.

Keyplan is een allesomvattende digitale tool waarmee bijvoorbeeld een technische dienst of conciërge binnen een pand een perfect overzicht heeft van en inzicht in alle service- en onderhoudstaken binnen uw panden. 

Onze klanten vertellen:

Keyplan in beeld

Video afspelen
takenlijst app

Demo aanvragen

Benieuwd wat Keyplan voor uw bedrijf kan betekenen? Vraag dan een vrijblijvende demo aan! We zullen dan z.s.m. contact met u opnemen.

Wil je meer info?