Keyplan app voor facility management

Facilitair onderhoud in de tuinbouw

Voorkom storingen en stilstand met de onderhoudstool voor de tuinbouw van Keyplan. Storingen, stilstand, onnodige wachttijden en kosten die maar oplopen zijn verleden tijd met de digitale tool.

Veel voorkomende faciliteiten

Keyplan biedt een allesomvattende digitale tool waarmee de teler een perfect overzicht heeft van en inzicht in alle service- en onderhoudstaken binnen uw tuinbouwbedrijf.

Eenvoudig stroomlijnt de teler alle verplichte keuringen en service- en onderhoudswerkzaamheden zoals (preventief) onderhoud, reparaties en storingen. Met als resultaat een langere levensduur van uw apparaten en daardoor de garantie van bedrijfszekerheid.

Tuinbouw in het kort

Glastuinbouw is een vorm van beschermde teelt waarbij men gebruikmaakt van een kas waarbij glas (of sommige kunststoffen) de barrière vormt tussen de buitenlucht – een oncontroleerbare atmosfeer – en de wel controleerbare lucht in het gebouw. Hierdoor kunnen bloemen, en groenten gekweekt worden onder omstandigheden die gunstig zijn voor die planten. 

Het kantoor van Keyplan is gevestigd in Westland, hier vind je de grootste concentratie glastuinbouw ter wereld.

tuinbouw
tuinbouw

Onze service

Onze klanten vertellen:

Wij koppelen met

Keyplan in beeld

Video afspelen
takenlijst app

Demo aanvragen

Benieuwd wat Keyplan voor uw bedrijf kan betekenen? Vraag dan een vrijblijvende demo aan! We zullen dan z.s.m. contact met u opnemen.

Wil je meer info?