Keyplan app voor facility management

Facilitair onderhoud van stadions

Uw stadion zal er ten alle tijden in perfecte staat bijliggen.

Zij gingen u al voor

Onze klanten

Veel voorkomende uitdagingen

De communicatie in deze branche verloopt vaak via papieren werkbriefjes, telefonisch contact en via kanalen als e-mail en WhatsApp. Dit laatste lijkt misschien een prima oplossing, maar deze instrumenten brengen een hoog risico op miscommunicatie. 

Maar daar hebben wij Keyplan voor ontwikkeld! Hierbij leggen we vooral de focus op: overzicht, gemak en het verbeteren van de onderlinge communicatie.

Daarnaast kunnen klanten, werknemers en leveranciers ook meldingen maken als ze bijvoorbeeld een storing tegen komen. 

stadion software beheer

Wat is een stadion

Een modern stadion is een plaats waar sport wordt beoefend of concerten of andere evenementen worden gehouden. Een stadion bestaat over het algemeen uit een vlak met daaromheen een structuur ontworpen om toeschouwers te laten zitten of staan. In de oudheid werden al soortgelijke bouwwerken gemaakt, Oud-Griekse stadions bijvoorbeeld. In Olympia is een stadion bewaard met startplaatsen voor twintig lopers.

Aan weerszijden zijn verhogingen aangelegd waarop ongeveer 50.000 toeschouwers konden staan. Ook de Romeinen bouwden stadions. Echter, doordat men toentertijd nog geen Keyplan gebruikte is er tegenwoordig weinig meer van deze stadions over.

stadion software

Later, vanaf het einde van de 19e eeuw zijn er weer stadions gebouwd voor verschillende sporten. Eerst waren de stadions slechts een handvol tribunes van hout, maar gaandeweg werden de stadions steeds groter en complexer. 

In het begin waren er in de stadions nog meer staanplaatsen, maar later zijn veel stadions omgebouwd zodat er alleen nog maar zitplaatsen waren. Deze ontwikkeling vond plaats om het comfort en de veiligheid te verhogen. Daardoor is de capaciteit van veel stadions ook lager geworden. 

Door de grootte, maar voornamelijk de complexiteit van de stadions is het belangrijk dat alles goed wordt onderhouden. Storingen dienen gemeld te worden en in het vizier gehouden te worden door de desbetreffende medewerkers.  Wat vaak wordt vergeten is dat er een tal van installaties, objecten, tribunes, verlichting op en top moet zijn en de beveiliging en (facilitair) personeel rondloopt om alles te regelen.

In de praktijk

KV Oostende is een Belgische voetbalclub uit Oostende. De club is actief in de hoogste Belgsiche competitie. 

De club aan de Belgische kust is al een tijdje gebruiker van Keyplan, dus kwamen wij graag langs voor een video.

Onze klanten vertellen:

Keyplan in beeld

Video afspelen
takenlijst app

Demo aanvragen

Benieuwd wat Keyplan voor uw bedrijf kan betekenen? Vraag dan een vrijblijvende demo aan! We zullen dan z.s.m. contact met u opnemen.

Wil je meer info?