Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Keyplan app voor facility management

Facilicitair onderhoud in hotels

Heel eenvoudig de logistieke planning en controles in je hotel overzichtelijk bijhouden.

Zij gingen u al voor

Onze klanten

Uitdagingen van een hotel

In een hotel worden er allerlei processen uitgevoerd afhankelijk zijn van elkaar. Van schoonmaak tot onderhoud en van inchecken tot een welkomstpakket brengen.

In Keyplan zijn deze processen altijd en overal makkelijk inzichtelijk.

hotel facility management

Veel voorkomende faciliteiten

Bijna elk hotel heeft tweepersoonskamers en vaak ook eenpersoonskamers. Soms kan in de tweepersoonskamers een derde bed worden bijgeplaatst.

Een kamer en hotel is in het algemeen voorzien van diverse faciliteiten: badkamer met douche, bad en toilet, telefoon, televisie, Wi-Fi, kluisje, minibar en/of een koelkastje, installaties zoals klimaat/ airco, verlichting, toegangscontrole, lift, jacuzzi en ga zo maar door.

hotel software

Een hotel heeft daarnaast vaak een eigen parkeergelegenheid, voor auto’s en fietsen. Veel, vooral grotere, hotels beschikken ook over een (inpandig) zwembad en een fitnessruimte en niet te vergeten de technische ruimtes.

Daarnaast gebruiken hotels steeds meer een chipkaartje of een cijfercode in plaats van een sleutel. Het kaartje of de code wordt bij vertrek automatisch ongeldig, zodat het geen bezwaar is als het kaartje niet wordt ingeleverd. Hetzelfde kaartje wordt in de kamer in een schakelaar (kastje) gestoken waarmee de elektriciteit geactiveerd wordt. De gast kan zo niet het licht laten branden of anderszins elektriciteit verspillen bij vertrek. 

Dit zijn een hoop elementen die onderhoud/ service vereisen, dit kan allemaal geregeld worden via Keyplan. Daarnaast kunt u de volledige schoonmaakplanning en bijgeboekte artikelen als automatische taken laten aanmaken.

Onze expertise

Omdat Keyplan oorspronkelijk al bekend was met de recreatiebranche op het gebied van vakantieparken en campings, was de stap relatief klein om de markt van hotels ook te bedienen.

In feite is een leisure bedrijf runnen hetzelfde als een klein dorp wat u moet runnen. Er komen namelijk een hoop elementen en processen tezamen.

Door Keyplan te gebruiken kunt u onder andere gemakkelijk: Storingen melden, planningen voor o.a. schoonmaak en de technische dienst opstellen, het onderhoud en de controles bijhouden waardoor alles is gewaarborgd. Daarmee geven we veel informatie aan management en receptie.

hotel

Onze klanten vertellen:

Keyplan in beeld

Video afspelen
takenlijst app

Demo aanvragen

Benieuwd wat Keyplan voor uw bedrijf kan betekenen? Vraag dan een vrijblijvende demo aan! We zullen dan z.s.m. contact met u opnemen.

Wil je meer info?