Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Keyplan app voor facility management

Facilicitair onderhoud van vakantieparken

Keyplan biedt een overzichtelijke app waarin taken, werkbonnen, storingen, klachten en andere meldingen nooit meer vergeten en snel worden opgevolgd.

Zij gingen u al voor

Onze klanten

Dé oplossing voor vakantieparken

Heeft u een eigen vakantiepark, camping, bungalowpark, hotel of B&B? Dan is Keyplan de perfecte oplossing voor al uw interne processen.

Op het moment draait Keyplan al op meer dan 100 recreatiebedrijven en met groot succes!  Hierbij leggen we vooral de focus op: overzicht, gemak en het verbeteren van de onderlinge communicatie.

schoonmaak vakantiepark

Is Keyplan geschikt voor ons?

Dat is een terechte vraag. Zodra er diverse taken moeten worden afgerond op jullie vakantiepark of camping is Keyplan zeker een goede oplossing. Dit zal ervoor zorgen dat jullie nooit meer iets vergeten én dat alle communicatie via één kanaal gaat.

schoonmaak vakantiepark

Voorzieningen bij vakantieparken

Een vakantiepark ligt vaak bij (soms in) een recreatiegebied, natuurgebied of ander toeristisch aantrekkelijk gebied. Het park beschikt meestal over een flink aantal voorzieningen. Vaak is er een zwembad, filmzaal, speeltuin en horecagelegenheid, daarnaast zijn er meestal sportfaciliteiten als bowlingbanen en activiteitenprogramma’s.

Naast de luxere parken met alle voorzieningen bij de vakantiewoningen, zijn er ook zeer eenvoudige bungalowparken met weinig voorzieningen, waar mensen meer voor de natuurbeleving naartoe gaan. Een eigenaar van een bungalowpark kan door het aanbod van voorzieningen een bepaalde doelgroep van bezoekers proberen te bereiken.

Door deze grote verscheidenheid aan objecten, installaties en faciliteiten is het belangrijk dit altijd in optima forma te hebben. Daarom is het gebruik van Keyplan erg belangrijk.

Keyplan voor vakantieparken

Een vakantiepark is vaak net een klein dorp. Er komen een hoop elementen en processen samen. Door Keyplan te gebruiken kunt u onder andere gemakkelijk: Storingen melden, planningen voor o.a. schoonmaak en de technische dienst opstellen, het onderhoud en de controles bijhouden waardoor alles is gewaarborgd en nog veel meer. 

schoonmaak vakantiepark

Onze klanten vertellen:

Keyplan in beeld

Video afspelen
takenlijst app

Demo aanvragen

Benieuwd wat Keyplan voor uw bedrijf kan betekenen? Vraag dan een vrijblijvende demo aan! We zullen dan z.s.m. contact met u opnemen.

Wil je meer info?