Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Elkaar versterken

Partners van Keyplan

Samen sta je sterker. Cliché maar waar!

Diverse koppelingen

Een passende koppeling voor iedereen

Door Keyplan te koppelen met een van onze onderstaande partners kunt u het maximale rendement uit onze software halen. Onze partners voorzien ons bijvoorbeeld van reserveringsdata zodat we automatische taken kunnen aanmaken of ze bieden een mooie app om de Keyplan webshop of publieke meldingspagina te promoten bij uw gasten. Wilt u in contact komen met een van onze partners? Neem dan vooral contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Zij helpen u ook graag verder

Onze partners

Tommy Booking

Recranet

123Boeken

Booking Experts

Transpontes

Camping.Care

Maxxton

Stratech

Great Stay App

Wema Mobile

C.A.T. Control

I.C.Y. B.V.

Smart Rental Solutions

De kracht van koppelen

Door een koppeling te maken met uw reserveringssysteem en Keyplan kan de data uit uw reserveringen gehaald worden om nog efficiënter te werken. Zo kunnen er automatische taken aangemaakt worden. Bijvoorbeeld een schoonmaaktaak aan het eind van een reservering of een taak voor het inbrengen van een kinderbed aan het begin van de reservering. 

Daarnaast kan de ‘bezet status’ van een object worden weergeven in Keyplan samen met de eerstvolgende aankomstdatum. Zo kun je daar rekening mee houden als er een reparatie moet plaatsvinden in het object!

Zij gingen u al voor

Onze klanten

takenlijst app

Demo aanvragen

Benieuwd wat Keyplan voor uw bedrijf kan betekenen? Vraag dan een vrijblijvende demo aan! We zullen dan z.s.m. contact met u opnemen.

Wil je meer info?