Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Haal het maximale rendement uit Keyplan

Koppeling met Tommy Booking reserveringssysteem

Keyplan heeft een koppeling met het Tommy Booking Support reserveringssysteem. Door een koppeling te maken tussen uw reserveringssysteem en Keyplan haalt u het maximale rendement uit Keyplan.

Keyplan is een digitale facility manager gericht op de recreatie en Leisure branche. Binnen deze branches ontkom je er vrijwel niet aan, om gebruik te maken van een reserveringssysteem. 

Door het reserveringssysteem van Tommy Booking Support te koppelen aan Keyplan, kun je onder andere:

tommy booking support
schoonmaak vakantiepark

De kracht van Tommy Booking Support

Tommy 2.0 is een gebruiksvriendelijk en betaalbaar reserveringssysteem. Tommy 2.0 is zeer compleet inclusief online boeken, Zoek en Boek en prijzen matrix. De basislicentie is geschikt voor een onbeperkt aantal gebruikers en daarbij toch betaalbaar voor iedere recreatieondernemer. Meer dan 800 recreatiebedrijven maken al gebruik van Tommy 2.0. Door de slimme opzet van Tommy 2.0 is het pakket geschikt voor alle type recreatiebedrijven, groot en klein. De 20 medewerkers hebben als doel om de ondernemer te ontzorgen met uitstekende service, persoonlijk contact en kennis van zaken.

tommy booking support

Voordelen

Het online boekingssysteem werkt volledig in de Cloud en zorgt hierdoor voor een forse kostenbesparing. Dit komt doordat u geen server meer nodig heeft. Daarnaast zorgt de eenvoudige backoffice voor een efficiëntere werkwijze. Door de diverse geautomatiseerde processen is er een zeer geringe kans op fouten. Tevens is Tommy 2.0 erg makkelijk in gebruik voor alle medewerkers. Ze zijn erg goed in reserveringssoftware en hun partners zijn erg goed in hun vakgebied. Zij werken o.a. samen met Prosuco, Keyplan, Qenner (channel manager per 1-1-2022), Pay.nl, CAT Control Systems, ST&D, Seijsener, Parkingware, ICY, Provelu, C-Sense, Hertzinger en Animatiecompagnie

schoonmaak vakantiepark

Contactgegevens Tommy Booking

Adres: Plesmanstraat 1, 3905 KZ Veenendaal

Telefoon: 0318 495 888

Mail: info@tommybookingsupport.nl

Contactgegevens Keyplan

Adres: Het Louwtje 10, 2691 KR ‘s-Gravenzande

Telefoon: 06-81322436

Mail: info@keyplan.nl

takenlijst app

Demo aanvragen

Benieuwd wat Keyplan voor uw bedrijf kan betekenen? Vraag dan een vrijblijvende demo aan! We zullen dan z.s.m. contact met u opnemen.

Wil je meer info?