Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Haal het maximale rendement uit Keyplan

Koppeling met Bookzo reserveringssysteem

Keyplan heeft een koppeling met het Bookzo reserveringssysteem. Door een koppeling te maken tussen uw reserveringssysteem en Keyplan haalt u het maximale rendement uit Keyplan.

Keyplan is een digitale facility manager gericht op de recreatie en Leisure branche. Binnen deze branches ontkom je er vrijwel niet aan, om gebruik te maken van een reserveringssysteem. 

Door het reserveringssysteem van Bookzo te koppelen aan Keyplan, kun je onder andere:

bookzo
schoonmaak vakantiepark

De kracht van Bookzo

Bookzo is een uitgebreid reserveringssysteem en levert software die uw werk eenvoudiger en efficiënter maakt. Omdat Bookzo weet dat niet elke verhuurder dezelfde wensen heeft op het gebied van de reserveringssoftware, stelt u bij Bookzo het reserveringsprogramma zelf op maat samen. Op deze manier betaalt u alleen voor de modules die u nodig hebt.

 

Online boeken wordt steeds gebruiksvriendelijker! Gasten kunnen volledig responsive online boeken, waarbij het webdesign zich aanpast aan het scherm van de bezoeker. Zo maken de gasten eenvoudig via de smartphone, tablet, desktop of laptop een reservering. Na de boeking kan de gast inloggen in zijn persoonlijke ‘mijn-omgeving’ van het bedrijf. Hier kan hij online inchecken, medereizigers toevoegen, persoonlijke gegevens aanpassen en de reservering en betalingen inzien.

schoonmaak vakantiepark

Voordelen

Bookzo heeft plugins beschikbaar voor onder andere Joomla! en WordPress. De reserveringssoftware is eenvoudig te integreren in de website en de styling kan naar eigen wens worden aangepast. Alle content is door Google te indexeren en dus SEO-proof. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om het online boeken middels een iFrame in de site te plaatsen.

Het planboard is eenvoudig naar eigen voorkeur in te richten. Via het planboard met handige zoek- en filterfuncties ziet u heel overzichtelijk wat er is geboekt. En eenvoudig exporteert u het overzicht naar Excel. Daarnaast wordt tijd bespaard door reserveringsbevestigingen, betaalbevestigingen of welkomstmailingen automatisch te laten versturen.

schoonmaak vakantiepark
Publieke meldingspagina

Altijd een passende oplossing

Bookzo heeft uitgebreide koppelingsmogelijkheden met diverse administratiesoftware, waaronder Snelstart, Cash en Exact Online. Zo gaat de boekhouding vele malen sneller. Daarnaast is Bookzo via channelmanagers gekoppeld met belangrijke boekingsites zoals Booking.com, Expedia en Trivago. Zo is het planbord altijd up-to-date en bestaat er geen kans op dubbele boekingen.

Voer gemakkelijk prijzen, acties, kortingen, last-minutes en rate plans door. Ons systeem biedt een reserverings- en facturatietool en gasten kunnen eenvoudig online betalen via bijvoorbeeld Ideal. Tevens is het mogelijk om de gasten aan het einde van het boekingsproces een online (aan)betaling te laten doen.

Bookzo

Bookzo biedt uitgebreide analyse- en rapportagemogelijkheden. Deze geven inzicht in belangrijke informatie over de gasten, waarmee resultaten verbeterd kunnen worden en er meer omzet kan worden behaald. Zo loopt u niet achter de feiten aan maar bent u volledig op de hoogte van wat er speelt binnen het bedrijf. De overzichten zijn eenvoudig te exporteren naar Excel.

De vakkundige specialisten staan graag voor u klaar. Bij Bookzo ontvangt u de support die u mag verwachten. Daarnaast zijn we continu bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten en het verbeteren van onze reserveringssoftware. Zodra er een update beschikbaar is wordt deze automatisch geïnstalleerd.

Contactgegevens Bookzo

Adres: De Vang 33B, 1792 CV Oudeschild, Nederland

Telefoon: 0222 – 745 015

Mail: info@bookzo.nl 

Contactgegevens Keyplan

Adres: Het Louwtje 10, 2691 KR ‘s-Gravenzande

Telefoon: 06-81322436

Mail: info@keyplan.nl

takenlijst app

Demo aanvragen

Benieuwd wat Keyplan voor uw bedrijf kan betekenen? Vraag dan een vrijblijvende demo aan! We zullen dan z.s.m. contact met u opnemen.

Wil je meer info?