Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Haal het maximale rendement uit Keyplan

Koppeling met Transpontes reserveringssysteem

Keyplan heeft een koppeling met het Transpontes reserveringssysteem. Door een koppeling te maken tussen uw reserveringssysteem en Keyplan haalt u het maximale rendement uit Keyplan.

Keyplan is een digitale facility manager gericht op de recreatie en Leisure branche. Binnen deze branches ontkom je er vrijwel niet aan, om gebruik te maken van een reserveringssysteem. 

Door het reserveringssysteem van Transpontes te koppelen aan Keyplan, kun je onder andere:

transpontes
schoonmaak vakantiepark

De kracht van Transpontes

Hier begint ons systeem. Het online Zoeken & Boeken geeft de zoekers heel overzichtelijk alle informatie die ze nodig hebben om weloverwogen voor u te kiezen. Ze lopen nooit vast en haken dus niet af. Ze kunnen hun voorlopige keuze opslaan en naar zichzelf mailen; u raakt dan niet uit zicht als ze uw concurrenten bezoeken. Zoekers worden boekers. Uw bungalowpark of uw camping ziet de omzet stijgen. Het reserveringssysteem is heel eenvoudig en fraai in uw website te plaatsen: wij geven de juiste instructies en codes voor uw webman of webvrouw. Ook krijgt iedere aparte accommodatie een eigen mini-online boekingssysteem, zodat op elke pagina het online boeken is geïntegreerd. Wij geven uw bedrijf een professioneel en aantrekkelijk imago, in uw eigen huisstijl.
Uw klant boekt ook vanaf zijn smartphone eenvoudig en supersnel. Ons systeem is responsive en past zich dus aan het medium aan.

schoonmaak vakantiepark

Voordelen

De boeker is nu uw (aanstaande) gast geworden. Zijn vakantiegevoel begint nu al en u stimuleert dat door de actieve en fraaie berichten in uw huisstijl. Transpontes verstuurt de berichten op het juiste moment en met de juiste inhoud. De berichten gaan over de vakantie! U informeert uw gasten over fietsroutes, vaarroutes, welke steden in de buurt liggen, enz. Uw gast is dan perfect voorbereid op de vakantie = meer plezier. Via de berichten en de bijlagen geeft u hem van tevoren alvast vakantiebeleving en voorpret. Maximale service. In de berichten staat ook informatie over de betalingen. Uw gast zal hierdoor sneller betalen. Met de berichten straalt u actief uit dat u een vakantiespecialist bent!

schoonmaak vakantiepark

Contactgegevens Transpontes

Adres: Burg. Albardastraat 24, 9076 ET Sint Annaparochie, Nederland

Telefoon: 0518 401 906  of  0515 852 624

Mail: info@transpontes.nl

Contactgegevens Keyplan

Adres: Het Louwtje 10, 2691 KR ‘s-Gravenzande

Telefoon: 06-81322436

Mail: info@keyplan.nl

takenlijst app

Demo aanvragen

Benieuwd wat Keyplan voor uw bedrijf kan betekenen? Vraag dan een vrijblijvende demo aan! We zullen dan z.s.m. contact met u opnemen.

Wil je meer info?