Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Haal het maximale rendement uit Keyplan

Koppeling met WeMa Mobile

Vlak voor je vakantie de app van je verblijfsplaats downloaden en vanaf dat moment altijd up to date zijn. Dat wil je toch?! WeMa Mobile creeërt maatwerk apps voor onder andere de recreatiebranche. 

Alles wat jij wenst, kunnen zij maken!

Wema mobile
wema mobile

De kracht van onze koppeling

“Maar waar zit dan de echt zichtbare koppeling?” vraag je jezelf dan waarschijnlijk af. Dat zullen we je uitleggen. Binnen Keyplan kan elk vakantiepark of camping zijn eigen publieke meldingspagina aanmaken.

Deze meldingspagina is met een paar drukken op de knop aangemaakt en is dan klaar om gedeeld te worden met gasten. Op deze pagina kunnen gasten meldingen maken die dan vervolgens als taak in Keyplan worden gezet. Super handig, zo kunnen gasten op elk moment hun opmerkingen kwijt. Maar hoe deel je deze pagina met gasten? Dit is waar WeMa om de hoek komt kijken! De publieke meldingspagina wordt mooi weggewerkt in hun app waardoor gasten écht alles op een plek hebben staan.

Dat is toch wat je uiteindelijk wilt!

Publieke meldingspagina

Contactgegevens WeMa Mobile

Adres: Kruiwiel 1
7773NL, Hardenberg

Telefoon: 0523-613485

Mail: app@wemamobile.nl

Contactgegevens Keyplan

Adres: Het Louwtje 10, 2691 KR ‘s-Gravenzande

Telefoon: 06-81322436

Mail: info@keyplan.nl

takenlijst app

Demo aanvragen

Benieuwd wat Keyplan voor uw bedrijf kan betekenen? Vraag dan een vrijblijvende demo aan! We zullen dan z.s.m. contact met u opnemen.

Wil je meer info?