Haal het maximale rendement uit Keyplan

Koppeling met Camping.Care reserveringssysteem

Keyplan heeft een koppeling met het Camping.Care reserveringssysteem. Door een koppeling te maken tussen uw reserveringssysteem en Keyplan haalt u het maximale rendement uit Keyplan.

Keyplan is een digitale facility manager gericht op de recreatie en Leisure branche. Binnen deze branches ontkom je er vrijwel niet aan, om gebruik te maken van een reserveringssysteem. 

Door het reserveringssysteem van Camping.Care te koppelen aan Keyplan, kun je onder andere:

camping.care
schoonmaak vakantiepark

De kracht van Camping Care

Camping.care is het alles in één software platform voor uw camping. Voordat Camping.care werdt ontwikkeld hebben ze binnen hun bedrijf afgesproken dat ze software zouden gaan maken vanuit het oogpunt van de Camping. Kortom, ze willen het campings makkelijker maken. Feedback die ze kregen was o.a. ‘Het moet eenvoudig zijn’, ‘Ik wil niet overal op internet mijn prijzen en beschikbaarheid bijhouden.’ en ‘Het moet betaalbaar zijn’. Hier zijn ze bij Campin.care op ingedoken en hebben hiervoor een pakket ontwikkeld. 

schoonmaak vakantiepark

Voordelen

EENVOUDIG IN GEBRUIK

Het moet net zo makkelijk zijn als een Facebook account aanmaken. Dat was de insteek toen ze begonnen. Zo kunt u zich gewoon vrijblijvend aanmelden en kunt u binnen 2 minuten aan de slag. Zonder tussenkomst van Camping.care of verplichtingen. Daarnaast is het platform te gebruiken via alle platformen. Zoals een tablet of via mobiel, met de telefoon rondlopen op de camping en het reserveringssysteem bij u hebben.

ONLINE BOEKEN

U kunt Camping.care heel eenvoudig koppelen aan uw website, op die manier kunnen uw gasten eenvoudig online boekingen maken. U krijgt deze direct binnen in Camping.care en kunt ze eenvoudig inplannen via het planbord.

BETAALBAAR

Software hoeft in hun ogen niet duur te zijn, Camping.care is al te gebruiken vanaf €20,- per maand. Zo is Camping.care geschikt voor elk formaat camping

UITBREIDBAAR

Via de AppStore van Camping.care is uw basis systeem makkelijk uitbreidbaar met tientallen apps. Wilt u bijvoorbeeld koppelen aan Keyplan, Ideal betalingen ontvangen, uw camping boekbaar maken op verschillende camping vergelijkingswebsites (bijvoorbeeld ACSI) of het systeem koppelen aan uw administratie? Ze hebben een uitgebreid scala aan mogelijkheden.

Zien is geloven! Probeer Camping.care 31 dagen gratis en meld u kosteloos aan via http://camping.care

schoonmaak vakantiepark

Contactgegevens Camping.care

Adres: Wilhelminastraat 8, 7591TN Denekamp

Telefoon: +31 (0)541 24 8011

Contact: support@camping.care

Contactgegevens Keyplan

Adres: Het Louwtje 10, 2691 KR ‘s-Gravenzande

Telefoon: 06-81322436

Mail: info@keyplan.nl

takenlijst app

Demo aanvragen

Benieuwd wat Keyplan voor uw bedrijf kan betekenen? Vraag dan een vrijblijvende demo aan! We zullen dan z.s.m. contact met u opnemen.

Wil je meer info?