Haal het maximale rendement uit Keyplan

Koppeling met Maxxton reserveringssysteem

Keyplan heeft een koppeling met het Maxxton reserveringssysteem. Door een koppeling te maken tussen uw reserveringssysteem en Keyplan haalt u het maximale rendement uit Keyplan.

Keyplan is een digitale facility manager gericht op de recreatie en Leisure branche. Binnen deze branches ontkom je er vrijwel niet aan, om gebruik te maken van een reserveringssysteem. 

Door het reserveringssysteem van Maxxton te koppelen aan Keyplan, kun je onder andere:

maxxton
schoonmaak vakantiepark

De kracht van Maxxton

Het efficiënter beheren van vakantieparken en campings is sinds dag één de core business van Maxxton. De property management software (PMS) is specifiek ontworpen en continu doorontwikkeld om te voldoen aan de unieke eisen van de vakantieparken branche. Met voldoende flexibiliteit om onafhankelijke parken te leveren aan de vakantiedorpgroepen met meerdere locaties.

Met Maxxton-software kunt u als gebruiker de efficiëntie regelen in alle afdelingen van uw keten van vakantieparken en/ of campings, zodat u meer tijd met uw gasten kunt doorbrengen. Door service en gebruiksvriendelijkheid te bieden met Maxxton-software, kunt u uw bedrijf optimaliseren.

Ons alles-in-één geïntegreerd systeem bevat functionaliteit die alle processen omvat met betrekking tot specifieke reserveringen en accommodatietypes voor, tijdens en na een verblijf. Deze aan Maxxton boekingssoftware gerelateerde modules zijn speciaal ontwikkeld voor de behoeften van de horeca door klanten realtime toegang tot gegevens te bieden. Besteed geen tijd aan het overzicht houden van al uw softwarelicenties, het oplossen van bugs tussen systemen en het onderhandelen met IT-providers voor betere prijzen. Kies de relevante Maxxton-softwaremodules. Ondersteunde talen zijn Nederlands, Engels, Duits en Frans.

schoonmaak vakantiepark

Voordelen

Maxxton is ontworpen om eenvoudig reserveringen aan te maken en te wijzigen. Die reserveringen kunnen worden gemaakt via een onbeperkt aantal kanalen, zoals uw eigen callcenter, website, online boekingsmodule of automatisch gegenereerd via verschillende distributiekanalen. Afhankelijk van de reserveringscategorie wordt alleen relevante informatie over uw accommodatie getoond. Hierdoor kunt u uw gasten snel nauwkeurige gegevens verstrekken. Dit centrale reserveringssysteem optimaliseert de beschikbaarheid van uw accommodaties en stelt uw medewerkers in staat om meerdere units, accommodaties en aanbiedingen vanaf één scherm te verkopen.

schoonmaak vakantiepark

Contactgegevens Maxxton

Adres: Kousteensedijk 5, 4331 JE Middelburg, Zeeland, Nederland

Telefoon: +31 118 67 10 10

Mail: info@maxxton.com

Contactgegevens Keyplan

Adres: Het Louwtje 10, 2691 KR ‘s-Gravenzande

Telefoon: 06-81322436

Mail: info@keyplan.nl

takenlijst app

Demo aanvragen

Benieuwd wat Keyplan voor uw bedrijf kan betekenen? Vraag dan een vrijblijvende demo aan! We zullen dan z.s.m. contact met u opnemen.

Wil je meer info?