Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Haal het maximale rendement uit Keyplan

Koppeling met Great Stay App

Vlak voor je vakantie de app van je verblijfsplaats downloaden en vanaf dat moment altijd up to date zijn. Dat wil je toch?! Great Stay Apps wil ervoor zorgen dat elke overnachting een ‘great stay’ is. Dit doen zij door het ontwikkelen van online communicatieoplossingen, speciaal voor de hospitality branche.

Een app voor iedereen in de hospitality branche, dan ben je aan het juiste adres bij Great Stay App. Van hotels tot B&B’s en van vakantieparken tot verhuurmakelaars. Great Stay kent een grote diversiteit aan klanten en daarom kunnen wij het zo goed met ze vinden! Keyplan is ook actief in verschillende branches en kent veel verschillende type klanten in de hospitality branche. Great Stay wil het ‘managen’ van hun apps zo simpel mogelijk houden voor werknemers. Ook dit is een punt waar wij bij Keyplan volledig achter staan. Software die door iedereen gebruikt kan worden, wordt vaak ook veel actiever gebruikt. ‘Less’ is echt vaak ‘more’!

great stay app
Great Stay app

De kracht van onze koppeling

“Maar waar zit dan de echt zichtbare koppeling?” vraag je jezelf dan waarschijnlijk af. Dat zullen we je uitleggen. Binnen Keyplan kan elk vakantiepark of camping zijn eigen publieke meldingspagina aanmaken. Deze meldingspagina is met een paar drukken op de knop aangemaakt en is dan klaar om gedeeld te worden met gasten. Op deze pagina kunnen gasten meldingen maken die dan vervolgens als taak in Keyplan worden gezet. Super handig, zo kunnen gasten op elk moment hun opmerkingen kwijt. Maar hoe deel je deze pagina met gasten? Dit is waar Great Stay om de hoek komt kijken! De publieke meldingspagina wordt mooi weggewerkt in hun app waardoor gasten écht alles op een plek hebben staan.

Dat is toch wat je uiteindelijk wilt!

Publieke meldingspagina

Contactgegevens Great Stay App

Adres: Veemarktkade 8, 5222 AE ‘s-Hertogenbosch

Telefoon: +31 6 205 944 51

Mail: info@greatstayapp.com

Contactgegevens Keyplan

Adres: Het Louwtje 10, 2691 KR ‘s-Gravenzande

Telefoon: 06-81322436

Mail: info@keyplan.nl

takenlijst app

Demo aanvragen

Benieuwd wat Keyplan voor uw bedrijf kan betekenen? Vraag dan een vrijblijvende demo aan! We zullen dan z.s.m. contact met u opnemen.

Wil je meer info?