De Keyplan Legionella Module

Voor preventie van legionella

Preventie van legionella is een veelbesproken onderwerp op vakantieparken, leisure, utiliteit en hotels. Dit kan bijvoorbeeld heel goed voorkomen op vakantieparken, waarin een accommodatie geen reservering heeft en dus voor langere tijd leeg staat.

Om de groei van legionellabacteriën in het water te voorkomen kan Keyplan automatisch spoeltaken aanmaken.

Legionella module

Onze legionellamodule

Keyplan heeft daarom een legionellamodule ontwikkelt, die automatische taken voor bijvoorbeeld de technische dienst/ housekeeping aanmaakt, waarin wordt gekeken hoelang een object al leeg staat en of er in dat desbetreffende object waterzijdig gespoeld moet worden. Hiervoor zal Keyplan dan een automatische taak aanmaken voor de desbetreffende afdeling. 

Onze producten

De Keyplan modules

Publieke meldingspagina

Geef gasten de mogelijkheid om zelf storingen te melden. Uw persoonlijke meldingspagina in zelfgekozen stijl is gemaakt in een handomdraai.

Legionella module

Laat Keyplan automatische Legionella taken aanmaken. Zo houd je legionella ten alle tijden buiten de deur.

Webshop module

Super eenvoudig jouw eigen webshop, speciaal ontwikkeld voor vakantieparken en campings. Ideaal voor een ontbijtservice, restaurant of BBQ verhuur.

Demo aanvragen

Benieuwd wat Keyplan voor uw bedrijf kan betekenen? Vraag dan een vrijblijvende demo aan! We zullen dan z.s.m. contact met u opnemen.