De Keyplan Webshop Module

Voor optimale klantvriendelijkheid

Met een paar drukken op de knop, super snel een webshop in elkaar zetten zodat uw klanten op een ontspannen manier producten kunnen bestellen? Gebruik dan de webshop module van Keyplan! Ideaal voor een afhaal/bezorg service op uw vakantiepark of camping.

Voor parken die écht dat stapje extra willen zetten voor hun klanten. Lees meer over de mogelijkheden!

Webshop module

Waarom onze webshopmodule

Dit zijn nog maar een paar voordelen van onze splinternieuwe module. Benieuwd hoe de module matcht met jouw wensen? Plan dan een demo met ons, wij komen graag langs om extra toelichting te geven!

Een webshopmodule voor iedereen

De webshop module kan aangezet worden in uw Keyplan omgeving én is los beschikbaar voor klanten die (nog) niet met Keyplan werken. Op deze manier willen wij de module beschikbaar maken voor iedereen die daar in geïnteresseerd is.

In uw eigen Keyplan omgeving komt de webshop in uw hoofdmenu te staan. Zo kunt u zoveel mogelijk in één programma blijven werken. Klanten die (nog) niet met Keyplan werken krijgen van ons de inloggegevens voor hun eigen, persoonlijke webshop account. 

Om de webshop toegankelijk te houden voor alle medewerkers hebben wij het beheren van uw persoonlijke webshop zo simpel en overzichtelijk mogelijk gemaakt. Daardoor is er geen enkele ICT of Marketing ervaring nodig om met de webshop aan de slag te gaan.

Publieke meldingspagina

Tips en Tricks

Dit moet je weten

De nieuwspagina wordt vaak gebruikt als overdrachtspagina. Hier kun je alle informatie opzetten die belangrijk zijn voor je collega’s van de volgende shift. Nog beter te gebruiken nu een nieuwspagina kan worden gericht op een specifieke afdeling.

Onze producten

De Keyplan modules

Publieke meldingspagina

Geef gasten de mogelijkheid om zelf storingen te melden. Uw persoonlijke meldingspagina in zelfgekozen stijl is gemaakt in een handomdraai.

Legionella module

Laat Keyplan automatische Legionella taken aanmaken. Zo houd je legionella ten alle tijden buiten de deur.

Webshop module

Super eenvoudig jouw eigen webshop, speciaal ontwikkeld voor vakantieparken en campings. Ideaal voor een ontbijtservice, restaurant of BBQ verhuur.

Demo aanvragen

Benieuwd wat Keyplan voor uw bedrijf kan betekenen? Vraag dan een vrijblijvende demo aan! We zullen dan z.s.m. contact met u opnemen.