Haal het maximale rendement uit Keyplan

Koppeling met Stratech Leisure reserveringssysteem

Keyplan heeft een koppeling met het Stratech Leisure reserveringssysteem. Door een koppeling te maken tussen uw reserveringssysteem en Keyplan haalt u het maximale rendement uit Keyplan.

Keyplan is een digitale facility manager gericht op de recreatie en Leisure branche. Binnen deze branches ontkom je er vrijwel niet aan, om gebruik te maken van een reserveringssysteem. 

Door het reserveringssysteem van Stratech Leisure te koppelen aan Keyplan, kun je onder andere:

Stratech
schoonmaak vakantiepark

Alles in één marketing- en reserverings systeem

Met meer dan 33 jaar ervaring in de recreatiemarkt automatiseert Stratech alle belangrijke processen op en rondom jouw bedrijf. Hun flexibele en gebruiksvriendelijke reserveringssysteem regelt de gehele reserveringsadministratie op jouw camping of bungalowpark van boeking tot vertrek.

● Gemak en tijdbesparing door je gehele reserveringsadministratie en al je bedrijfsprocessen (zoals toegang, kassa en facilitair) te regelen vanuit één systeem
● Hogere bezetting en meer omzet door online boeken, online betalen en koppeling met touroperators
● De beste oplossing op elk vakgebied door nauwe samenwerking met specialistische partners

schoonmaak vakantiepark

Belangrijke unieke innovaties die ze jou bieden

Belangrijke unieke innovaties die Stratech Leisure jou als recreatieondernemer kan bieden:

schoonmaak vakantiepark
Publieke meldingspagina

Stratech als totaaloplossing

Doordat het reserveringssysteem kan koppelen met toonaangevende partners op het gebied van onder andere online boeken, touroperators, enquête, hardware en facilitair management biedt Stratech de beste totaaloplossing.

Stratech Leisure

Met de jarenlange kennis, ervaring en innovatieve software van Stratech  automatiseren, optimaliseren en personaliseren zij (complexe) bedrijfsprocessen van recreatiebedrijven en verbeteren ze de verblijfservaringen van jouw gasten. Zij staan náást de ondernemer met als belangrijkste doel: jou nóg succesvoller maken.

Stratech Leisure maakt recreatiebedrijven beter! Hoe?

  • Knowhow: Met meer dan 33 jaar ervaring in de recreatiemarkt, kennen zij de dagelijkse uitdagingen van de recreatieondernemer en weten zij precies wat er speelt.
  • Innovatieve oplossingen: ze vertalen hun kennis en ervaring door naar de beste softwareoplossingen, met unieke en aansprekende features die écht het verschil maken voor jouw bedrijf en je gast.
  • Geloven in “samen”: Zij halen kracht uit  intensieve samenwerkingen met  specialistische partners. Hierdoor kunnen ze op elk vakgebied hoogstaande kwaliteit leveren.

Contactgegevens Stratech Leisure

Adres: Pantheon 15, 7521 PR Enschede, Nederland

Telefoon: 053 480 40 80

Mail: info@stratechleisure.nl

Contactgegevens Keyplan

Adres: Het Louwtje 10, 2691 KR ‘s-Gravenzande

Telefoon: 06-81322436

Mail: info@keyplan.nl

takenlijst app

Demo aanvragen

Benieuwd wat Keyplan voor uw bedrijf kan betekenen? Vraag dan een vrijblijvende demo aan! We zullen dan z.s.m. contact met u opnemen.

Wil je meer info?