Haal het maximale rendement uit Keyplan

Koppeling met Stratech reserveringssysteem

Keyplan heeft een koppeling met het Stratech reserveringssysteem. Door een koppeling te maken tussen uw reserveringssysteem en Keyplan haalt u het maximale rendement uit Keyplan.

Keyplan is een digitale facility manager gericht op de recreatie en Leisure branche. Binnen deze branches ontkom je er vrijwel niet aan, om gebruik te maken van een reserveringssysteem. 

Door het reserveringssysteem van Stratech te koppelen aan Keyplan, kun je onder andere:

Alles in één marketing- en reserverings systeem

Een maximale bezetting, tijdbesparing, stuurinformatie en tevreden gasten zijn belangrijke uitdagingen waar jij als recreatieondernemer voor staat. Je wilt je dan ook volledig op je recreatiebedrijf kunnen concentreren, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over onder andere automatisering, gastenmarketing, (online) boekingen en touroperatorbeheer. 

Ons alles-in-één marketing- en reserveringssysteem is speciaal ontwikkeld voor grotere recreatiebedrijven en multiparken en biedt je maximale ondersteuning van je gehele bedrijfsproces vanuit één systeem. Of het nu gaat om het beheer van je reserveringsadministratie, uitvoer van gastenmarketing, inzicht in je managementinformatie, geautomatiseerde eigenarenafrekening, channel management of koppelingen met andere leveranciers: ons reserveringssysteem ontzorgt je volledig en biedt je hierdoor de perfecte oplossing!

Belangrijke unieke innovaties die we jou bieden

Belangrijke unieke innovaties die we jou als recreatieondernemers kunnen bieden:

Publieke meldingspagina

Stratech als totaaloplossing

Doordat ons reserveringssysteem kan koppelen met toonaangevende partners op het gebied van onder andere online boeken, touroperators, enquête, hardware en facilitair management biedt Stratech de beste totaaloplossing.

Stratech

Stratech helpt recreatieondernemers al meer dan 30 jaar nóg beter te ondernemen. Dit doen wij enerzijds door kennispartner voor onze klanten en prospects te zijn, anderzijds door meer dan 300 recreatiebedrijven in binnen en buitenland volledig te ontzorgen met behulp van onze reserveringssystemen. Doordat wij alle belangrijke processen op en rondom alle typen recreatiebedrijven in de verblijfsrecreatie automatiseren, helpen we de recreatieondernemer nóg succesvoller te ondernemen.

Bij Stratech geloven we in de kracht van samenwerking. Door samenwerking ontstaan immers de mooiste dingen. Daarom werken we als betrokken kennispartner dagelijks samen met klanten en partners om de beste oplossingen voor onze klanten te realiseren. Oplossingen die meerwaarde creëren voor recreatieondernemers – zoals besparing van tijd en verhoging van omzet – maar die ook leiden tot tevredener gasten! We kiezen er dan ook voor om ‘specialist’ te zijn in de ontwikkeling van marketing- en reserveringssystemen voor recreatiebedrijven. Hierbij focussen we ons op de dingen waar we goed in zijn en zoeken voor overige zaken de samenwerking met onze partners, waaronder Keyplan voor ons Facilitaire Management.

Contactgegevens Stratech

Adres: Pantheon 15, 7521 PR Enschede, Nederland

Telefoon: 088 480 03 00

Mail: info@stratech.nl

Contactgegevens Keyplan

Adres: Het Louwtje 10, 2691 KR ‘s-Gravenzande

Telefoon: 06-81322436

Mail: info@keyplan.nl

Demo aanvragen

Benieuwd wat Keyplan voor uw bedrijf kan betekenen? Vraag dan een vrijblijvende demo aan! We zullen dan z.s.m. contact met u opnemen.