Eenvoudig uw eigen onderhoudsrapportage

Een handige takenapp waarin je je eigen onderhoudsrapportage kan opbouwen, zo zouden wij heel kort Keyplan omschrijven. Een onderhoudsrapportage is een overzicht van al het uitgevoerde onderhoud op een bepaald object.

Dit kan een CV-ketel zijn, maar bijvoorbeeld ook een huisje. In Keyplan kunnen deze objecten geheel naar eigen wens aangemaakt worden. 

schoonmaak vakantiepark

Voordelen van onderhoud registreren

Het registreren van uw onderhoud brengt verschillende voordelen met zich mee. Hieronder zullen we een aantal van deze voordelen kort benoemen.

Zoals je ziet een hoop voordelen!

schoonmaak vakantiepark

Storingen melden, geen probleem

Via onze app kunnen heel eenvoudig nieuwe taken worden aangemaakt, maar ook taken worden afgerond. Zo heb je altijd de belangrijkste middelen op zak.

De app is ontwikkeld met als doel om zo gebruiksvriendelijk te zien. Zo kan iedereen ermee overweg.

schoonmaak vakantiepark
ondershoudsrapportage

Onderhoudshistorie altijd op zak

Via de Keyplan app en via de website kunt u altijd uw onderhoudshistorie inzien. Zo ben je altijd en overal op de hoogte van het laatste onderhoud.

Op de computer kun je dit zelfs exporteren naar Excel, zo kun je helemaal naar eigen wens je overzicht maken.

Duidelijke taakoverzichten

In de app krijgt elke medewerker een eigen taakoverzicht te zien. Hierin staan de taken die uiteindelijk in de onderhoudsrapportage komen zodra ze zijn afgerond.

Aan de taken kan een deadline meegegeven worden, deze wordt ook gebruikt bij het sorteren van de taken in de app. Zo zie je bovenaan altijd de taak staan die als eerst uitgevoerd moet worden.

Heb je een taak met een rood uitroepteken erachter? Dan moet je snel zijn. Dat is het symbool voor een spoedtaak!

takenscherm

Terugkerende taken instellen

In een mum van tijd stel je terugkerende taken in.

Deze taken stel je eenmalig in in Keyplan en kunnen dan bijvoorbeeld jaarlijks, wekelijks of dagelijks terugkomen. Hierdoor vergeet je nooit meer bepaalde taken af te handelen. De app onthoud dit voor jou.

Op deze manier wordt uw onderhoudsrapportage dus nog betrouwbaarder en completer. Dit wil je dus zeker gebruiken.

takenlijst app
schoonmaak vakantiepark

Beschikbaar in diverse talen

Heeft u buitenlandse medewerkers in dienst? Geen probleem! Keyplan is beschikbaar in de onderstaande talen. Zo kan iedereen dus een bijdrage leveren aan de onderhoudshistorie.

Belangrijk om te weten is dat de inhoud van de taken niet wordt vertaald, dat moeten de medewerkers zelf goed invoeren.

Onze producten

De Keyplan modules

Publieke meldingspagina

Geef gasten de mogelijkheid om zelf storingen te melden. Uw persoonlijke meldingspagina in zelfgekozen stijl is gemaakt in een handomdraai.

Legionella module

Laat Keyplan automatische Legionella taken aanmaken. Zo houd je legionella ten alle tijden buiten de deur. En je bouwt een mooi rapport op voor de inspectie!

Webshop module

Super eenvoudig jouw eigen webshop, speciaal ontwikkeld voor vakantieparken en campings. Ideaal voor een ontbijtservice, restaurant of BBQ verhuur.

Zij gingen u al voor

Onze klanten

takenlijst app

Demo aanvragen

Benieuwd wat Keyplan voor uw bedrijf kan betekenen? Vraag dan een vrijblijvende demo aan! We zullen dan z.s.m. contact met u opnemen.

Wil je meer info?