Legionella voorkomen

Legionella voorkomen op een vakantiepark doe je heel eenvoudig met Keyplan. Keyplan is een digitale facility manager waarbij je jouw objecten kunt bijhouden. Via een app kunnen eenvoudig onderhoudstaken worden aangemaakt en worden uitgevoerd.

Dankzij de koppelingen met reserveringssystemen kunnen wij uw reserveringen gebruiken om automatische taken aan te maken. Zo ook automatische spoeltaken bij een bepaalde tijd leegstand. 

schoonmaak vakantiepark

Wat is legionella

De legionellabacterie groeit in water met een temperatuur tussen de 20 en 50 graden Celsius. Als het water in hele kleine druppeltjes (nevel) in de lucht komt, kan iemand de bacterie inademen en besmet raken.

Dit wil je natuurlijk buiten de deur houden! Zeker als je een mooi bedrijf hebt waar jaarlijks veel gasten komen verblijven. Gelukkig is de legionella bacterie relatief makkelijk buiten de deur te houden.

Keyplan helpt je hierbij in de vorm van automatische spoeltaken. Lees hier meer over legionella op de site van de overheid.

legionella beheersplan

Legionella voorkomen zonder gedoe

Legionella voorkomen op je vakantiepark is redelijk eenvoudig. Het belangrijkste is, dat je af en toe de kranen even moet laten doorlopen. Vooral als een leiding al een tijd niet heeft gelopen. 

Keyplan maakt deze spoeltaken automatisch voor je aan wanneer een object een bepaalde tijd leegstaat. Zo voorkom je dat legionella het bedrijf intreedt en houd je bacteriën buiten de deur.

 

Legionella module
Legionella module

Overzicht voor controle instanties

Altijd en overal kunt u duidelijke overzichten uitdraaien van de uitgevoerde taken in uw omgeving. En dus ook de spoeltaken om legionella te voorkomen.

Klopt er een externe instantie op de deur kunt u altijd de overzichten laten zien. Zo heeft u zwart op wit staan dat de veiligheid van gasten serieus genomen wordt. 

Duidelijke taakoverzichten

Duidelijke taakoverzichten voor elke medewerker zorgen ervoor dat iedereen precies weet wat er moet gebeuren. Bijvoorbeeld de kranen spoelen in diverse huisjes!

Vanuit de takenlijst kunnen taken afgerond worden in een paar seconden. Er kan dan eventueel ook nog een notitie worden toegevoegd.

In het taakoverzicht kunnen medewerkers ook gelijk zien welke accommodaties bezet zijn en wat de eerst volgende aankomstdatum is.

takenscherm

Storingen melden, geen probleem

Nieuwe taken aanmaken en storingen melden via de app is eenvoudig voor iedereen. Jong en oud(er), iedereen kan met Keyplan werken.

Een aantal velden moeten altijd ingevuld worden, de titel en details van de taak bijvoorbeeld. Daarnaast moet je ook altijd een afdeling en object voor de taak kiezen. Maar zoals je op de GIF hiernaast kunt zien is dat zo gebeurt!

schoonmaak vakantiepark
schoonmaak vakantiepark

Beschikbaar in diverse talen

Ook medewerkers die geen Nederlands spreken moeten natuurlijk taken kunnen afronden. Daarom is de app beschikbaar in de onderstaande talen.

Let er wel op dat de inhoud van de taak niet vertaald wordt. Dit zal je dus zelf in het Engels moeten neerzetten bijvoorbeeld. 

Onze producten

De Keyplan modules

Publieke meldingspagina

Geef gasten de mogelijkheid om zelf storingen te melden. Uw persoonlijke meldingspagina in zelfgekozen stijl is gemaakt in een handomdraai.

Legionella module

Laat Keyplan automatische Legionella taken aanmaken. Zo houd je legionella ten alle tijden buiten de deur. En je bouwt een mooi rapport op voor de inspectie!

Webshop module

Super eenvoudig jouw eigen webshop, speciaal ontwikkeld voor vakantieparken en campings. Ideaal voor een ontbijtservice, restaurant of BBQ verhuur.

Zij gingen u al voor

Onze klanten

takenlijst app

Demo aanvragen

Benieuwd wat Keyplan voor uw bedrijf kan betekenen? Vraag dan een vrijblijvende demo aan! We zullen dan z.s.m. contact met u opnemen.

Wil je meer info?