Persoonlijk legionella beheersplan

Keyplan is een handige takenapp die voornamelijk wordt gebruikt in de recreatiebranche. Dankzij onze koppelingen met reserveringssystemen kunnen vooral vakantieparken, campings en hotels optimaal werken met de software.

Dankzij deze koppelingen kunnen we ook automatische spoeltaken aanmaken op basis van de leegstand, zo heb je een persoonlijk legionella beheersplan in een handomdraai.

schoonmaak vakantiepark

Wat is legionella

De legionellabacterie groeit in water met een temperatuur tussen de 20 en 50 graden Celsius. Als het water in hele kleine druppeltjes (nevel) in de lucht komt, kan iemand de bacterie inademen en besmet raken.

Dit wil je natuurlijk buiten de deur houden! Zeker als je een mooi bedrijf hebt waar jaarlijks veel gasten komen verblijven. Gelukkig is de legionella bacterie relatief makkelijk buiten de deur te houden.

Keyplan helpt je hierbij in de vorm van automatische spoeltaken. Lees hier meer over legionella op de site van de overheid.

legionella beheersplan

Legionella voorkomen

Legionella is makkelijk te voorkomen. Spoel na een tijdje stilstand van het water de kraan ongeveer een minuut door. Zo voorkom je dat er legionella in het water komt. 

Wil je deze taak niet vergeten uit te voeren? Keyplan helpt je daarbij. Dankzij de koppeling met diverse reserveringssystemen kunnen wij automatische spoeltaken aanmaken na een zelfgekozen tijd leegstand.

Staat een huisje een week leeg? Dan krijg je automatisch een spoeltaak in je persoonlijke takenlijst.

 

Legionella module
Legionella module

Overzicht voor controle instanties

Door al uw spoeltaken netjes uit te voeren en af te ronden creeërt u een mooi overzicht voor externe controle instanties.

U kunt exact aantonen op welke dag en tijd u bepaalde preventiemaatregelen heeft uitgevoerd. Zo zien deze instanties dat u de veiligheid van uw gasten serieus neemt.

Duidelijke taakoverzichten

In de Keyplan app krijgt elke medewerker een persoonlijk  taakoverzicht te zien. Hier vinden de medewerkers de taken die zij dienen af te ronden, waaronder dus de spoeltaken.

De taken in de app krijgen een deadline en worden op basis van deze deadline gesorteerd. De taak die de hoogste prioriteit heeft staat dus altijd bovenaan.

Spoedtaken worden in de app weergeven met een rood uitroepteken, op die manier vallen ze extra op.

takenscherm

Storingen melden, geen probleem

In de app kun je niet alleen je persoonlijke takenlijst afwerken, maar ook taken aanmaken voor andere afdelingen.

De manager van een afdeling bepaald dan altijd wat er verder met die taak moet gebeuren. Aan wie die toegewezen moet worden bijvoorbeeld.

Zo heb je altijd en overal een duidelijk overzicht. 

schoonmaak vakantiepark
schoonmaak vakantiepark

Beschikbaar in diverse talen

Keyplan is beschikbaar in diverse talen. Hierdoor kunnen alle medewerkers ermee overweg. Of het nou op desktop is of op de telefoon.

Iedereen kan dus helpen legionella buiten de deur te houden. En dat zonder heel veel extra inspanningen. 

Onze producten

De Keyplan modules

Publieke meldingspagina

Geef gasten de mogelijkheid om zelf storingen te melden. Uw persoonlijke meldingspagina in zelfgekozen stijl is gemaakt in een handomdraai.

Legionella module

Laat Keyplan automatische Legionella taken aanmaken. Zo houd je legionella ten alle tijden buiten de deur. En je bouwt een mooi rapport op voor de inspectie!

Webshop module

Super eenvoudig jouw eigen webshop, speciaal ontwikkeld voor vakantieparken en campings. Ideaal voor een ontbijtservice, restaurant of BBQ verhuur.

Zij gingen u al voor

Onze klanten

takenlijst app

Demo aanvragen

Benieuwd wat Keyplan voor uw bedrijf kan betekenen? Vraag dan een vrijblijvende demo aan! We zullen dan z.s.m. contact met u opnemen.

Wil je meer info?