Beste lezer,

 

Via de nieuwsbrief van Keyplan blijft u altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in onze software en in het bedrijf. Daarnaast delen we graag handige tips met u, informatie over onze partners en nog veel meer. Lees dus snel verder!

Succes met de start van het seizoen

Voor veel van onze klanten begint dit weekend het recreatieseizoen weer. Namens Team Keyplan willen we jullie als eerste een succesvol en mooi seizoen toewensen!

Hopelijk wordt het een seizoen vol mooi weer, rust op de werkvloer en blije gasten. Kunnen wij jullie nog helpen bij de start van het seizoen? Bijvoorbeeld met het instellen van nieuwe artikelen? Neem dan even contact op, wij beantwoorden al jullie
vragen!

vakantiepark
Booking experts

Keyplan en Booking Experts: mooi koppel

Misschien wisten jullie het al, maar sinds kort hebben wij een koppeling met Booking Experts! Net als bij de andere koppelingen kunnen we reserveringen uitlezen en daar bijvoorbeeld automatische taken voor aanmaken. Booking Experts omschrijft zichzelf als hét alles in 1 reserveringssysteem. Klanten van Booking Experts hebben toegang tot een eigen Booking Experts store waarin zij apps kunnen toevoegen aan hun omgeving. Keyplan is er daar nu één van! 

Keyplan tip: zet extra details bij je objecten

Een handige tip zo aan de start van het seizoen, met betrekking tot het extra detail veld dat nu beschikbaar is in Keyplan. Maak jij hier al gebruik van? Bij het bewerken van een object kun je heel eenvoudig deze extra info toevoegen. 

Vervolgens is deze informatie altijd op desktop en mobiel in te zien. Heel handig om informatie over het object te bewaren. De toegangscode bijvoorbeeld, de kleurcodes van de verf op de muur, de leverancier van de vaatwasser of het type stofzuiger dat in een huisje staat. Elke medewerker kan dit dan altijd en overal inzien!

keyplan app

Houd je Keyplan app up to date

Een korte, maar zeer belangrijke mededeling: zorg dat je Keyplan app volledig up to date is. Dit zorgt ervoor dat de app goed blijft draaien op je telefoon. Heb je een keer last van synchronisatie problemen? Doorloop dan de volgende stappen.


1. Controleer of je bent verbonden met het internet
2. Log uit in de Keyplan app
3. Check in de App- of Playstore of je de laatste versie gedownload hebt
4. Log weer in, in de app

Meestal zijn de problemen dan verholpen. Zo niet? Stuur een mailtje naar support@keyplan.nl.

Keyplan op Stratech én Greenkey event

Afgelopen winter is Keyplan aanwezig geweest op twee events: het Stratech Leisure in business event en het Green Key event. Georganiseerd door onze partners, Stratech en Greenkey. Op het Stratech Leisure in business event heeft Bas een presentatie gegeven over het onderwerp: meer tijd voor gasttevredenheid. Waarin
digitalisering en gastbeleving centraal stonden.

Leuk om op beide events veel van jullie te hebben gesproken!

Keyplan op evenementen
takenlijst app

Demo aanvragen

Benieuwd wat Keyplan voor uw bedrijf kan betekenen? Vraag dan een vrijblijvende demo aan! We zullen dan z.s.m. contact met u opnemen.

Wil je meer info?