Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Takenlijst app

Ben je opzoek naar meer overzicht en efficiënter werken op de werkvloer? Keyplan is een app waarin elke medewerker een persoonlijke takenlijst krijgt. Deze takenlijst is niet alleen te vinden in de app, maar ook in onze web versie. Doordat elke medewerker een persoonlijk account heeft kun je altijd zien wanneer taken zijn afgerond en door wie. Ideaal voor facilitair beheer binnen uw bedrijf. Stap jij over naar de nieuwe manier van communiceren?

schoonmaak vakantiepark

Taken aanmaken

Er zijn verschillende manieren om de taken aan te maken die vervolgens in de takenlijst van een medewerker verschijnen. Taken kunnen handmatig aangemaakt worden via de app en de web versie. Iedereen met een account in Keyplan kan dit doen. Daarnaast kunnen taken ook automatisch aangemaakt worden, hiervoor kun je gebruik maken van terugkerende taken. Deze taken stel je eenmalig in en worden dan herhalend aangemaakt in een zelfgekozen interval.

FMIS

Takenlijsten voor managers en medewerkers

In Keyplan wordt er onderscheid gemaakt tussen managers en medewerkers. Taken worden namelijk altijd aangemaakt op een afdeling, managers kunnen taken in deze afdelingen toewijzen aan medewerkers. Medewerkers kunnen alleen taken uitvoeren die aan hun zijn toegewezen. Zo kun je altijd controle houden over de taken die worden aangemaakt.

Legionella module

Ten alle tijden historie terugkijken

Het grote voordeel van werken met digitale takenlijsten? Je slaat een mooie onderhoudshistorie op! Je kunt altijd en overal zien welke taken, wanneer zijn afgerond. Eventuele bijgevoegde foto’s en notities kunnen ook altijd worden teruggelezen. Super handig! Is de CV ketel bijvoorbeeld al voor negende keer kapot, dan zie je dit terug in Keyplan. Misschien toch maar is kijken voor een nieuwe in plaats van weer repareren?

Branches die onze app gebruiken voor takenlijsten

Keyplan is ontstaan en wordt het meest gebruikt in de recreatiebranche, op vakantieparken en campings. Maar ook in andere branches wordt Keyplan actief gebruikt. In de tuinbouw werken er bijvoorbeeld veel bedrijven mee. Maar ook in jachthavens, stadion en overige gebouwbeheerders is Keyplan aanwezig.

tuinbouw

Zij gingen u al voor

Onze klanten

takenlijst app

Demo aanvragen

Benieuwd wat Keyplan voor uw bedrijf kan betekenen? Vraag dan een vrijblijvende demo aan! We zullen dan z.s.m. contact met u opnemen.

Wil je meer info?