Wanneer je gebruik maakt van de Keyplan webshop module is het natuurlijk van groot belang om deze onder de aandacht van je gasten te brengen. Dit kan bijvoorbeeld via een QR code in je accommodaties of via een websitelink in je welkomstboekje. Een andere, zeer handige manier, is door de shop te plaatsen in je eigen park app. De apps van Great Stay App maken dit mogelijk!

Over Great Stay App

Vlak voor je vakantie de app van je verblijfsplaats downloaden en vanaf dat moment altijd up to date zijn. Dat wil je toch?! Great Stay App wil ervoor zorgen dat elke overnachting een ‘great stay’ is. Dit doen zij door het ontwikkelen van online communicatieoplossingen, speciaal voor de hospitality branche.

great stay app

De webshop module in jouw app

Wanneer je in Keyplan een prachtige webshop in elkaar hebt gezet wil je deze natuurlijk delen met gasten. De shop die je via Keyplan in elkaar zet kan zo gekopieerd worden naar jouw eigen app. Zo hoeven gasten de app niet uit om een bestelling te plaatsen. Makkelijker kun je het niet voor ze maken! 

Publieke meldingspagina in jouw app

Binnen Keyplan kan elk vakantiepark of camping zijn eigen publieke meldingspagina aanmaken. Deze meldingspagina is met een paar drukken op de knop aangemaakt en is dan klaar om gedeeld te worden met gasten. Op deze pagina kunnen gasten meldingen maken die dan vervolgens als taak in Keyplan worden gezet. Super handig, zo kunnen gasten op elk moment hun opmerkingen kwijt. Maar hoe deel je deze pagina met gasten? Dit is waar Great Stay om de hoek komt kijken! De publieke meldingspagina wordt mooi weggewerkt in hun app waardoor gasten écht alles op een plek hebben staan.

Dat is toch wat je uiteindelijk wilt!

Contactgegevens Great Stay App

Adres: Veemarktkade 8, 5222 AE ‘s-Hertogenbosch

Telefoon: +31 6 205 944 51

Mail: info@greatstayapp.com

Contactgegevens Keyplan

Adres: Het Louwtje 10, 2691 KR ‘s-Gravenzande

Telefoon: 06-81322436

Mail: info@keyplan.nl

takenlijst app

Demo aanvragen

Benieuwd wat Keyplan voor uw bedrijf kan betekenen? Vraag dan een vrijblijvende demo aan! We zullen dan z.s.m. contact met u opnemen.

Wil je meer info?