Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Beste lezer,

 

Via de nieuwsbrief van Keyplan blijft u altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in onze software en in het bedrijf. Daarnaast delen we graag handige tips met u, informatie over onze partners en nog veel meer. Lees dus snel verder!

Efficiënt notificatiebeheer: Minder meldingen, meer focus!

Parken hebben nu de mogelijkheid om alleen meldingen te ontvangen voor nieuwe taken die vandaag moeten worden uitgevoerd. Deze wijziging is geïmplementeerd om te voorkomen dat medewerkers overspoeld raken met meldingen en om ervoor te zorgen dat elke melding die binnenkomt, ook daadwerkelijk belangrijk is voor die
dag.

Als je van deze functie gebruik wil maken, hoef je alleen maar aan ons door te geven dat je hiervan gebruik wil maken. Dan kunnen wij deze instelling aanpassen in het systeem. Het is belangrijk op te merken dat deze instelling geldt voor alle medewerkers van het park, waardoor iedereen op dezelfde manier geïnformeerd zal worden over nieuwe taken die prioriteit hebben voor die dag. Mail naar support@keyplan.nl als je deze nieuwe ontwikkeling wil gebruiken in jouw omgeving!

Laat je stem horen en maak Keyplan
uitgebreider!

Wij willen graag jouw mening horen! We hebben een korte poll opgesteld om te peilen of er behoefte is aan een verhuurmodule in Keyplan. Met deze module zouden jullie verschillende verhuuropties kunnen aanbieden aan gasten, zoals fietsen, boten, elektrische scooters, en nog veel meer.

We willen graag weten of je interesse hebt in deze service, dus laat ons alstublieft weten of je voorstander bent door ‘Ja’ of ‘Nee’ te kiezen. Jouw input is waardevol voor ons en zal ons helpen om Keyplan verder te ontwikkelen. Alvast bedankt voor je deelname! 

Vul de poll in

Recreatiepark TerSpegelt op bezoek

Juni begon met een leerzame dag, Recreatiepark TerSpegelt bracht een bezoekje aan het zonnige ‘s-Gravenzande. Samen met Bas hebben ze een kijkje genomen in de keuken bij Strandpark Vlugtenburg. Dit is het park waar Keyplan ontstaan is (en nog steeds gevestigd is).

Ervaringen tussen medewerkers werden uitgewisseld, en handige tips zijn gedeeld. Een topdag dus, zeker voor herhaling vatbaar! Zou jij dit ook willen? Neem contact op met Bas (06-81322436).

Houd je Keyplan app up to date

Een korte, maar zeer belangrijke mededeling: zorg dat je Keyplan app volledig up to date is. Dit zorgt ervoor dat de app goed blijft draaien op je telefoon. Heb je een keer last van synchronisatie problemen? Doorloop dan de volgende stappen.


1. Controleer of je bent verbonden met het internet
2. Log uit in de Keyplan app
3. Check in de App- of Playstore of je de laatste versie gedownload hebt
4. Log weer in, in de app

Meestal zijn de problemen dan verholpen. Zo niet? Stuur een mailtje naar support@keyplan.nl.

takenlijst app

Demo aanvragen

Benieuwd wat Keyplan voor uw bedrijf kan betekenen? Vraag dan een vrijblijvende demo aan! We zullen dan z.s.m. contact met u opnemen.

Wil je meer info?