Beste lezer,

 

Via de nieuwsbrief van Keyplan blijft u altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in onze software en in het bedrijf. Daarnaast delen we graag handige tips met u, informatie over onze partners en nog veel meer. Lees dus snel verder!

 

Team Keyplan

Beste wensen voor 2023!

Namens Team Keyplan willen we jullie als eerste natuurlijk een fijn 2023 toewensen! Dat het een succesvol, maar vooral ook gezond jaar mag worden. Dat het een jaar mag worden waarin jullie de volgende stap kunnen zetten op persoonlijk vlak en/of op zakelijk vlak. Wie weet kunnen wij jullie daar bij helpen. Proost op een mooi 2023!

meterstanden opnemen

Nieuwjaarscheck in je Keyplan omgeving

Aan de start van een nieuw jaar zijn natuurlijk een hoop vastigheden verbonden. Jouw eigen Keyplan omgeving nalopen kan er daar één van zijn. Het is altijd goed om een keer per jaar even de omgeving door te lopen om te kijken of die nog up-todate is. Werk de objecten bij, stel nieuwe terugkerende taken in en verwijder niet relevante automatische taken. Zo kun je fris het nieuwe jaar beginnen.

Ontdek de gloednieuwe Keyplan website

Heb je het al gezien? Sinds een aantal weken staat onze nieuwe website live! Op keyplan.nl vind je alles wat je nodig hebt op het gebied van facilitair management. Handleidingen voor onze software, informatie over onze partners, tips om efficiënter te werken en nog veel meer. Dit is hét platform voor facilitair beheer in de recreatiebranche.

Takenapp facilitair management
Takenapp facilitair management

Jaarlijks onderhoud? Gebruik bulktaken!

In de winter is het rustiger op de meeste parken. Wat gasten betreft in ieder geval, want de facilitaire dienst draait vaak overuren. Door het verminderde aantal gasten is de winter een mooie tijd om groot onderhoud uit te voeren aan objecten of om bijvoorbeeld is de grote schoonmaak op te pakken. De bulktaken functie in Keyplan is hier erg handig voor. Je kunt een bepaalde taak met een paar drukken op de knop voor meerdere objecten aanmaken. Je hoeft de taken dan alleen nog maar af te werken!

Start 2023 met de webshop module of meldingspagina

Heb jij goed voornemens voor 2023? De volgende stap zetten in gastvriendelijkheid en digitalisering misschien? De webshop module en de publieke meldingspagina van Keyplan kunnen je daar goed bij helpen. Met de webshop module maak je zo je eigen webshop aan voor een broodjesservice bijvoorbeeld. Via de publieke meldingspagina kunnen gasten super eenvoudig hun eigen storingen melden. Deze komen dan vanzelf in Keyplan terecht. Neem contact met ons op voor meer info.

Webshop module
takenlijst app

Demo aanvragen

Benieuwd wat Keyplan voor uw bedrijf kan betekenen? Vraag dan een vrijblijvende demo aan! We zullen dan z.s.m. contact met u opnemen.

Wil je meer info?