Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
 
Wil jij alle ins en outs van onze software weten?

 

Bekijk onze video tutorials!


Sinds een paar weken zijn onze handleidingen omgezet in video tutorials. De meest voorkomende handelingen in ons programma worden stap voor stap uitgelegd en toegelicht. Zo zijn er video’s voor het aanmaken van taken, het verbinden met reserveringssystemen, het aanmaken van nieuwe medewerkers en meer. Ben je vergeten hoe je een bepaalde handeling in Keyplan moet uitvoeren, dan kunnen deze tutorials goed van pas komen. Ook als medewerkers bepaalde onduidelijkheden hebben kunnen de video’s erg handig zijn, stuur ze gerust door! De video tutorials vind je op onze:
support pagina.

Heb je vragen die niet beantwoord worden met behulp van de video’s? Sinds kort kan je jouw vragen ook naar ons WhatsAppen! Dit kan via het WhatsApp logo rechtsonder op onze website of app naar +31 6 30 263 299. Wij proberen dan zo snel mogelijk op uw bericht te reageren. Bellen of mailen mag natuurlijk ook altijd!

support keyplan
 
Keyplan inzetbaar in verschillende branches

Voetbalclub kiest Keyplan

Belgische voetbalclub KV Oostende werkt sinds juni 2021 met Keyplan. De club, actief in de hoogste divisie in het Belgische voetbal, gebruikt Keyplan voor het onderhoud en gereed maken van het stadion. Dit stadion kent meer dan 8.400 bezoekersplekken, het is dus van groot belang het overzicht te behouden. Storingen kunnen eenvoudig worden gemeld, en vergeten klusjes zijn verleden tijd sinds de keuze voor Keyplan. Voor het werken met Keyplan ging alle communicatie via briefjes en andere communicatiemiddelen, dat is nu verleden tijd. Alle communicatie omtrent storingen en onderhoud van het stadion gaat nu middels Keyplan. In de video hieronder is de veiligheidsmanager van de ‘Diaz Arena’ aan het woord. Hij spreekt over de ervaringen met Keyplan tot nu toe.

Dat Keyplan niet alleen actief is in de recreatie branche wist je misschien wel. Maar weet je ook in welke branches we dan nog meer actief zijn? Keyplan wordt onder andere ingezet bij hotels, in de tuinbouw, bij utiliteit en in de jachthavens. In de basis gebruiken deze verschillende branches Keyplan allemaal op dezelfde manier, maar dan soms net met een andere draai. Op onze branche pagina vind je meer over de branches waarin wij actief zijn.

takenlijst app

Demo aanvragen

Benieuwd wat Keyplan voor uw bedrijf kan betekenen? Vraag dan een vrijblijvende demo aan! We zullen dan z.s.m. contact met u opnemen.

Wil je meer info?