Software update Keyplan september:

Grote ontwikkelingen in Keyplan!

Hopelijk hebben jullie een goede zomervakantie gehad met alleen maar blije gasten! Wij hebben in ieder geval ook niet stil gezeten deze zomer, er zijn twee nieuwe functionaliteiten die we nu eindelijk met jullie kunnen delen. Lees hieronder meer over de functionaliteiten. Heb je nog vragen? Schroom niet om contact met ons op te nemen, dat vinden we alleen maar leuk!

 

Extra notitieveld bij object

Vanaf nu is de mogelijkheid er om extra notities in te voeren bij een object in Keyplan. Heel handig om de inventaris in te vullen, kleurcode van de muren, eigenaren informatie en nog veel meer. Dit doe je heel eenvoudig door naar het desbtreffende object te gaan, vervolgens op bewerken te klikken. Hier vind je dan onderaan een groot invulveld waar je van alles in kunt zetten. Deze info is vervolgens altijd terug te vinden bij het object, dus ook op de mobiele versie. Zo heb je altijd en overal de juiste informatie bij de hand.
takenlijst app
app urenregistratie

 

Stel taaktypen in

Een ontwikkeling die bij veel mensen op de wensenlijst staat is eindelijk doorgevoerd: het instellen van taaktypen. Doormiddel van deze ontwikkeling kun je taken onderverdelen in extra groepen. De verschillende typen stel je eenvoudig zelf in via het parkbeheerdersaccount en vervolgens kun je bij het aanmaken van een taak een van de door jou aangemaakte typen selecteren. 

Het echt handige van deze ontwikkeling? Uiteindelijk kun je in het takenoverzicht de taken filteren op basis van taaktype. Zo kun je bijvoorbeeld alle taken die onder een bepaald type vallen apart weergeven. De mogelijkheden zijn eindeloos! Zo kan een taaktype bijvoorbeeld een project zijn of een speciaal onderhoud. Hoe ga jij dit gebruiken?

 Nieuwe collega: welkom Kathy!

Afgelopen week is het Keyplan Team versterkt met een nieuwe collega: Kathy. Kathy zal zich vooral bezighouden met het bezoeken van (nieuwe) klanten, dus de kans is groot dat jullie haar snel gaan ontmoeten! We weten niet waarom, maar iedereen wenst haar sterkte. En dat met zulke leuke collega’s…

Zit jouw update er niet tussen?

Heb jij nog verbeterpunten voor ons die in deze update niet aan bod zijn gekomen? Neem alsjeblieft contact met ons op! Zonder jullie input zijn wij nergens. Kom je nou echt met een goed idee, dan kunnen wij natuurlijk altijd langskomen om een lekkere snoeppot te brengen. Neem contact met ons op via de website, stuur een mailtje naar basverbraeken@keyplan.nl of bel naar 06-81322436. Wij staan te springen om jullie ideeën te horen!

takenlijst app

Demo aanvragen

Benieuwd wat Keyplan voor uw bedrijf kan betekenen? Vraag dan een vrijblijvende demo aan! We zullen dan z.s.m. contact met u opnemen.

Wil je meer info?