Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Met veel trots vertellen we over onze nieuwste updates die binnenkort gelanceerd gaan worden. Het zijn er weer flink veel deze keer. We blijven bij Keyplan doorontwikkelen om het gebruikersgemak en de functionaliteiten zo goed mogelijk te maken. In de nacht van 21 op 22 juni 2021 zal er weer een update doorgevoerd worden, let daarbij op of uw automatische updates ten behoeve van Keyplan aan staan op de mobiele applicatie. Mocht dit niet het geval zijn, dan kunt u dit handmatig doen via de App of Play Store. Hiermee voorkomt u ongemakken in het werkveld.

nieuwsbrief keyplan

Mobiele applicaties:
Bij de mobiele applicatie gaan we de mogelijkheid geven aan managers om direct taken te kunnen starten, afronden en aan jezelf toe te wijzen. Het toevoegen van een deadline gemakkelijker te maken. De maximale lettergroottes aan te passen, waardoor je geen tekst meer mist. Bij het in- en uitloggen alle overbodige informatie verwijderen (waardoor de snelheid omhoog gaat). Het hoofdmenu aanpassen en een extra filter en status bij ‘ ‘mijn objecten’ laten zien, waardoor je in het werkveld nog meer informatie tot je beschikking hebt over alle objecten bij jullie op het vakantiepark.

nieuwsbrief keyplan

Webversie:
Bij de webversie laten we een dashboard  zien op de startpagina, waardoor je in 1 oogopslag een duidelijk overzicht hebt van jouw taken (openstaand en over deadline) en het aantal aankomsten en vertrekken op de desbetreffende dag. Dit dashboard is te activeren via de startpagina bewerken knop op de startpagina. Daarnaast worden taken die automatisch worden aangemaakt in combinatie met het reserveringssysteem verrekend qua aantallen met reeds uitgevoerde taken. Een extra filter en status bij ‘objecten’ laten zien, waardoor je via de computer nog meer informatie tot je beschikking hebt.

 

Bulktaken afronden

Bij een hoop gebruikers van Keyplan is het nog onbekend, maar voor alle medewerkers en managers bestaat de mogelijkheid om bulktaken af te ronden via de mobiele applicatie. Hierdoor hoeft u de taken niet per stuk af te ronden.

Deze functie is te vinden in het ‘Mijn taken’ overzicht op de mobiele applicatie. Als u meerdere taken (die op uw naam staan toegewezen) in 1 keer wilt afronden, dan drukt u op de 2 vinkjes rechts bovenin uw scherm. Hier kunt u de taken selecteren die u met 1 druk op de knop wilt afronden. Dit voorkomt onnodig veel handelingen op de mobiele applicatie met het afronden van ‘snelle’ taken.

takenlijst app

Demo aanvragen

Benieuwd wat Keyplan voor uw bedrijf kan betekenen? Vraag dan een vrijblijvende demo aan! We zullen dan z.s.m. contact met u opnemen.

Wil je meer info?