Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

 

 

Software update Keyplan maart:

Grote ontwikkelingen in Keyplan!

Keyplan beter maken voor jullie, dat is iets waar wij graag mee bezig zijn. Ook de afgelopen tijd hebben wij niet stil gestaan en zijn we druk bezig geweest het ontwikkelen van onze software. Op 15 maart (om 21:00) zal deze update plaatsvinden, zorg dus zeker dat na deze tijd de nieuwste versie van Keyplan op je telefoon staat. In deze update nemen we drie ontwikkelingen met je door, deze maken een groot verschil in de gebruiksvriendelijkheid van Keyplan. Al zeggen we het zelf!

 

 

Nog sneller taken aanmaken

Uiteindelijk is Keyplan toch vooral bedoeld om taken aan te maken en storingen te melden. Om dit nog sneller en efficiënter te kunnen doen hebben wij een aantal invulvelden weggehaald bij het aanmaken van een nieuwe taak. Zo moest je eerst een locatie selecteren, een objectgroep kiezen en dan een object selecteren. Nu is dat een stuk makkelijker! Je hoeft alleen een object te kiezen, hierbij kun je gebruik maken van een zoekbalk. Typ bijvoorbeeld ‘57’ in en huisje 57 zal tevoorschijn komen. Wij zien dan vanzelf tot welke locatie en objectgroep dat desbetreffende object behoord.
takenlijst app
takenlijst app

 

 

 

 

Filter je toe te wijzen taken

Lezers met een ‘manager account’ zullen het probleem kennen. Je lijst met toe te wijzen taken staat bomvol. Daar hebben we nu een handige oplossing voor in de vorm van een filter. Rechtsboven bij de toe te wijzen taken kun je met 2 drukken een afdeling selecteren. Je ziet dan alleen de toe te wijzen taken voor de afdeling die je hebt aangeklikt, ideaal toch?! Zo raak je een stuk minder snel het overzicht kwijt, dat is toch waar Keyplan voor bedoeld is!

 

Maak categorieën aan in de Webshop

Een maand geleden alweer hebben wij onze nieuwe Webshop Module aan jullie geïntroduceerd. En nu zit er al een nieuwe ontwikkeling in verwerkt! Vanaf nu is het mogelijk om verschillende productgroepen en aanbieders in jouw persoonlijke shop te zetten. Bijvoorbeeld een deel voor de ontbijtservice op jouw park en een deel voor het restaurant, om maar een voorbeeld te geven. Aan deze verschillende groepen kunnen vervolgens weer verschillende bezorg- en afhaalinformatie gekoppeld worden.

Zo heb je alles op en om je park in één webshop! Wil je meer weten over de webshop module, klik dan hier. Neem je liever gelijk contact met ons op voor meer info over Keyplan en/of de webshop module? Bel dan 06-81322436. Bas staat te springen om je verder te helpen!

webshop module

Zit jouw update er niet tussen?

Heb jij nog verbeterpunten voor ons die in deze update niet aan bod zijn gekomen? Neem alsjeblieft contact met ons op! Zonder jullie input zijn wij nergens. Kom je nou echt met een goed idee, dan kunnen wij natuurlijk altijd langskomen om een lekkere snoeppot te brengen. Neem contact met ons op via de website, stuur een mailtje naar basverbraeken@keyplan.nl of bel naar 06-81322436. Wij staan te springen om jullie ideeën te horen!

takenlijst app

Demo aanvragen

Benieuwd wat Keyplan voor uw bedrijf kan betekenen? Vraag dan een vrijblijvende demo aan! We zullen dan z.s.m. contact met u opnemen.

Wil je meer info?