Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

De Keyplan Webshop Module: 

Voor optimale klantvriendelijkheid!

Met een paar drukken op de knop, super snel een webshop in elkaar zetten zodat uw klanten op een ontspannen manier producten kunnen bestellen? Gebruik dan de webshop module van Keyplan! Ideaal voor een afhaal/bezorg service op uw vakantiepark of camping. Voor parken die écht dat stapje extra willen zetten voor hun klanten. Lees meer over de mogelijkheden!

Waarom onze webshopmodule

  • Super gebruiksvriendelijk;
  • Binnen 5 minuten gemaakt;
  • Volledig te personaliseren;
  • Complete financiële afhandeling;
  • Diverse productcategorieën mogelijk;
  • Gekoppeld met uw reserveringssysteem;
  • Afhaal en Bezorg functie;
  • Geautomatiseerde paklijsten en etiketten.

Dit zijn nog maar een paar voordelen van onze splinternieuwe module. Benieuwd hoe de module matcht met jouw wensen? Plan dan een demo met ons, wij komen graag langs om extra toelichting te geven!

 
webshop module

 

Een webshopmodule voor iedereen

De webshop module kan aangezet worden in uw Keyplan omgeving én is los beschikbaar voor klanten die (nog) niet met Keyplan werken. Op deze manier willen wij de module beschikbaar maken voor iedereen die daar in geïnteresseerd is.

In uw eigen Keyplan omgeving komt de webshop in uw hoofdmenu te staan. Zo kunt u zoveel mogelijk in één programma blijven werken. Klanten die (nog) niet met Keyplan werken krijgen van ons de inloggegevens voor hun eigen, persoonlijke webshop account. Om de webshop toegankelijk te houden voor alle medewerkers hebben wij het beheren van uw persoonlijke webshop zo simpel en overzichtelijk mogelijk gemaakt. Daardoor is er geen enkele ICT of Marketing ervaring nodig om met de webshop aan de slag te gaan.


Tips en Tricks

Dit moet je weten

De nieuwspagina wordt vaak gebruikt als overdrachtspagina. Hier kun je alle informatie opzetten die belangrijk zijn voor je collega’s van de volgende shift. Nog beter te gebruiken nu een nieuwspagina kan worden gericht op een specifieke afdeling.

takenlijst app

Demo aanvragen

Benieuwd wat Keyplan voor uw bedrijf kan betekenen? Vraag dan een vrijblijvende demo aan! We zullen dan z.s.m. contact met u opnemen.

Wil je meer info?