Namens Team Keyplan

 

Fijne Feestdagen!

Na wéér een bijzonder jaar hopen wij dat jullie er allemaal gezond en wel doorheen zijn gekomen. Wij hopen dat jullie ondanks alle maatregelen toch successen hebben geboekt, op welk vlak dan ook. We willen alle (nieuwe) Keyplan-gebruikers bedanken voor hun vertrouwen in het afgelopen jaar en we maken er een nóg mooier jaar van. Blijf ook vooral in contact met ons! Telefonisch, via de mail, WhatsApp, alles mag. Dit vinden wij niet alleen gezellig, maar wij hebben jullie ook nodig om ons verder te ontwikkelen. Hieronder lees je bijvoorbeeld wat ontwikkelingen die mede dankzij jullie op tafel zijn gekomen! Genoeg zoetsappigheid voor nu, wij willen jullie vooral fijne feestdagen en een spetterend 2022 toewensen!

Team Keyplan

keyplan kerst

 

Nieuwe software ontwikkelingen 

Updates & Updates

Zoals hierboven al aangegeven zitten wij bij Keyplan niet stil (niet constant tenminste)! Mede dankzij jullie inbreng hebben we de afgelopen tijd weer wat leuke dingen kunnen implementeren in onze software én er zitten zeker wat leuke dingen aan te komen voor 2022. Begin volgend jaar komt er een nieuwe module beschikbaar die ideaal is voor een ontbijt/bezorg service op het park. De details daarvan houden wij nog even geheim… Maar wat is er dan wel al toegevoegd vraag je je waarschijnlijk af. Dat vertellen we je in een notendop:

  • De nieuwspagina kunt u per afdeling opstellen, zo gaat de overdracht nog gemakkelijker tussen de afdelingen;
  • Emoticons kunnen gebruikt worden binnen Keyplan, handig om de zoveelste taak wat vriendelijker over te laten komen;
  • Je kan per medewerker de optie ‘mijn objecten niet tonen op mobiele applicatie’ aanvinken, hiermee wordt de app nóg simpeler in gebruik;
  • Excel uitdraai kan van alle pagina’s gemaakt worden in plaats van alleen de zichtbare pagina, ideaal voor de eindejaars administratie bijvoorbeeld.

Laat ons vooral weten met welke toevoeging jij heel blij bent, maar ook zeker of je nog dingen mist!

recreatie vakbeurs keyplan

 

Recap Recreatie Vakbeurs

3 topdagen in Hardenberg

Ondertussen is het alweer een maand geleden, de Recreatie Vakbeurs in Hardenberg, maar wat hebben wij er van genoten! Ontzettend leuk om velen van jullie te zien en even een praatje te maken. Ook hebben wij veel nieuwe mensen leren kennen, wat natuurlijk belangrijk is. Op onze stand kon je meedoen aan een heuse winactie, door te raden hoeveel snoepsleutels er in de snoeppot zaten kon je leuke prijzen winnen. Deze winnaars zijn bekend gemaakt op onze Facebook- en LinkedIn pagina! Al met al kunnen wij terugkijken op 3 geslaagde dagen, wij hopen er volgend jaar weer bij te zijn!

 

Tips en Tricks

Dit moet je weten

De nieuwspagina wordt vaak gebruikt als overdrachtspagina. Hier kun je alle informatie opzetten die belangrijk zijn voor je collega’s van de volgende shift. Nog beter te gebruiken nu een nieuwspagina kan worden gericht op een specifieke afdeling.o.

takenlijst app

Demo aanvragen

Benieuwd wat Keyplan voor uw bedrijf kan betekenen? Vraag dan een vrijblijvende demo aan! We zullen dan z.s.m. contact met u opnemen.

Wil je meer info?