Online communicatietools hebben de toekomst

Voorkom miscommunicatie! 

Nederland wordt regelmatig geconfronteerd met fouten doordat de onderlinge communicatie met collega’s niet goed verloopt. 59% van de medewerkers geeft aan dat zij dit regelmatig tot fouten zien leiden. Als reden voor slechte communicatie noemt 55% stress en tijdsdruk. Daarnaast geeft 32% van de werknemers aan dat collega’s slecht bereikbaar zijn en wordt er in ruim de helft van organisaties 58% slecht gerapporteerd. Dit blijkt uit het onderzoek ‘Kwaliteit op de Werkvloer’ uitgevoerd door Protime.

Online communicatietools hebben de toekomst. Wel is het van cruciaal belang dat organisaties goede software gebruiken, want zoals men in de onderzoeksresultaten terug kan zien, kost communiceren veel tijd en leidt slechte communicatie tot fouten. Keyplan is speciaal ontwikkeld vanuit de recreatiebranche en vindt zijn oorsprong op een vakantiepark.

Ken jij nog vakantieparken, campings of bedrijven die tegen een hoop miscommunicatie en frustratie aan lopen?
Breng ze snel in contact met Keyplan

takenlijst app

Keyplan Modules

Legionella module 

Het zomerseizoen is afgesloten, gevolg hiervan is dat we het aantal reserveringen terug zien lopen ten opzichte van het zomerseizoen. Daarnaast komt Corona weer om de hoek kijken en ook dit heeft bij een hoop vakantieparken een behoorlijke impact op de bezettingsgraad. Een extra nadeel hiervan is dat legionella zich heel goed kan ontwikkelen op vakantieparken, waarin een stacaravan, villa, huisje, bungalow, hotelkamer, voor langere tijd leeg staat en geen reservering heeft.

Om de groei van legionellabacteriën in het water te voorkomen moeten er diverse handelingen uitgevoerd worden. Keyplan kan je gebruiken als ondersteuning voor uw legionellabeheersplan. Keyplan heeft een legionellamodule ontwikkelt, die automatische taken voor bijvoorbeeld de technische dienst/ housekeeping aanmaakt, waarin wordt gekeken hoelang een object al leeg staat en of er in dat desbetreffende object waterzijdig gespoeld moet worden. Voor eventuele interesse in deze module, kunt u mailen naar info@keyplan.nl

legionella voorkomen

Laat uw gasten meldingen maken

Tip van de maand

Wist u dat, u binnen de webversie van Keyplan een ‘publieke meldingspagina’ kunt aanmaken. Hierdoor kunnen uw gasten een melding maken via een online portaal. Zodra de klant een melding heeft gemaakt, wordt er direct een taak aangemaakt voor de desbetreffende afdeling. Bekijk ook onze handleidingen via deze link https://keyplan.nl/support/ met als wachtwoord: Keyplan123

takenlijst app

Demo aanvragen

Benieuwd wat Keyplan voor uw bedrijf kan betekenen? Vraag dan een vrijblijvende demo aan! We zullen dan z.s.m. contact met u opnemen.

Wil je meer info?