Over Keyplan

Het verhaal over Keyplan. Het begon allemaal heel lang geleden op een droge, milde voorjaarsdag in 1989.  Op deze dag werd het land gekieteld door een matige wind uit het Zuid-Oosten. Menig man zou zeggen, dat het een koude dag was, maar de gemiddelde gevoelstemperatuur was toch nog rond de 13 °C.
Het was op deze dag dat de protagonist Joran Pronk geboren werd.  Tussen 1989 en 2014 is er echter vrij weinig gebeurd, dus dat stuk zullen we niet verder toelichten.

Sinds 2014 is Joran Pronk eigenaar op Vakantiepark Vlugtenburg. Hij zocht naar een slimmere oplossing voor de coördinatie en het facilitair beheer van het vakantiepark. Joran was namelijk in een oerwoud van taken, post-its, meldingen, telefoontjes, mailtjes en storingen beland. Hierdoor was er geen duidelijk overzicht of taken al waren uitgevoerd, door wie, wanneer en wat de oplossing was.

Joran Pronk en Bas Brinkman hebben een idee voor bovenstaande probleem verder uitgewerkt en dit was tevens de bakermat van Keyplan, de digitale facility manager.

Keyplan is een real-time oplossing waarmee het gehele facilitaire gedeelte van een vakantiepark gecoördineerd en beheerd kan worden. Dit betekent dat alle taken van de housekeeping tot de groenvoorziening, van de technische dienst tot de werkzaamheden van de receptie via Keyplan gecoördineerd kunnen worden.

In 2015 werd Keyplan de winnaar van het beste MKB idee van Nederland, een prijs uitgereikt door MKB Nederland en KPN. Direct na de verkiezing barstte het mediageweld los. Keyplan mocht direct aanschuiven voor live interviews, we kwamen in nieuwsberichten en kranten terecht. Vanaf dat moment was de ambitie van Keyplan om de grootste speler te worden in de branches waar we nu actief zijn.

 Op het moment zijn we naast de recreatiebranche inmiddels ook actief in de hotelbranche en hebben we koppelingen met diverse reserveringssystemen. Daarnaast zijn we ook actief in de tuinbouwbranche in samenwerking met Royal Brinkman. De ambitie van Keyplan is om op korte termijn de grootste speler te worden in de branches waar we nu actief zijn.

Hedendaags hebben we een team van (relatief) jonge, enthousiaste collega’s waarmee we de diverse branches helpen door Keyplan te implementeren. 

Demo aanvragen

Benieuwd wat Keyplan voor uw bedrijf kan betekenen? Vraag dan een vrijblijvende demo aan! We zullen dan z.s.m. contact met u opnemen.

Stuur een Whatsapp berichtje!