Facilicitair onderhoud van vakantieparken

Hoe houd je het overzicht van het onderhoud en de controles van je vakantiepark? Keyplan biedt een overzichtelijke app waarin taken, werkbonnen, storingen, klachten en andere meldingen nooit meer vergeten en snel worden opgevolgd.

  • Koppelen met uw reserveringssysteem
  • Automatische schoonmaakplanning
  • Geïntegreerde legionellamodule
  • Onderhoud en controles altijd up-to-date
  • Diverse talen beschikbaar
  • Gemakkelijk storingen aanmaken
 
 

Kenmerken van vakantieparken

Een vakantiepark (ook recreatiepark of bungalowpark) is een park met vakantiehuizen die verhuurd worden aan vakantiegangers en toeristen. De vakantiehuizen, -bungalows of -appartementen zijn niet bestemd voor permanente bewoning, maar worden in principe alleen tijdelijk verhuurd, doorgaans per week, midweek of weekend. Bungalowparken zijn meestal van de lente tot in de herfst geopend, maar zijn er steeds meer het gehele jaar door geopend.

Voorzieningen bij vakantieparken

Een vakantiepark ligt vaak bij (soms in) een recreatiegebied, natuurgebied of ander toeristisch aantrekkelijk gebied. Het park beschikt meestal over een flink aantal voorzieningen. Vaak is er een zwembad, filmzaal, speeltuin en horecagelegenheid, daarnaast zijn er meestal sportfaciliteiten als bowlingbanen en activiteitenprogramma’s. Naast de luxere parken met alle voorzieningen bij de vakantiewoningen, zijn er ook zeer eenvoudige bungalowparken met weinig voorzieningen, waar mensen meer voor de natuurbeleving naartoe gaan. Een eigenaar van een bungalowpark kan door het aanbod van voorzieningen een bepaalde doelgroep van bezoekers proberen te bereiken. Door deze grote verscheidenheid aan objecten, installaties en faciliteiten is het belangrijk dit altijd in optima forma te hebben. Daarom is het gebruik van Keyplan erg belangrijk.

 

Keyplan voor vakantieparken

In feite is een leisure bedrijf of vakantiepark runnen hetzelfde als het runnen van een klein dorp. Er komen namelijk een hoop elementen en processen tezamen. Door Keyplan te gebruiken kunt u onder andere gemakkelijk: Storingen melden, planningen voor o.a. schoonmaak en de technische dienst opstellen, het onderhoud en de controles bijhouden waardoor alles is gewaarborgd, etc.

Actueel en Persoonlijk

Een actueel en persoonlijk takenoverzicht voor uw medewerkers

Maximale gastvrijheid

Voor uw gasten het gevoel van maximale gastvrijheid!

Tijdbesparende oplossing

Gemakkelijk en snel weten welke taken en werkzaamheden gedaan moeten worden.

Dé oplossing voor vakantieparken

Heeft u een eigen vakantiepark, camping, bungalowpark, hotel of B&B? Dan is Keyplan de perfecte oplossing voor al uw interne processen. Op het moment draait Keyplan al op meer dan 150 recreatiebedrijven en met groot succes!  Dit komt voornamelijk omdat Keyplan oorspronkelijk is bedacht op vakantiepark Vlugtenburg. Daarbij zien we dat het gemaakt is voor vakantieparken en door vakantieparken. Hierbij leggen we vooral de focus op: overzicht, gemak en het verbeteren van de onderlinge communicatie.

Bekijk onderstaande video om in één oogopslag de krachtige functies van Keyplan te zien.

Wil je weten wat Keyplan voor jouw vakantiepark kan betekenen? 

Demo aanvragen

Benieuwd wat Keyplan voor uw bedrijf kan betekenen? Vraag dan een vrijblijvende demo aan! We zullen dan z.s.m. contact met u opnemen.

Stuur een Whatsapp berichtje!