Facilitair onderhoud van utiliteitsgebouwen

Hoe kun je alle logistieke planning en controles inoverzichtelijk bijhouden als je volledige gebouwen beheert? Keyplan biedt voor de hotelbranche een overzichtelijke app waarin taken, werkbonnen, storingen, klachten en andere meldingen snel worden opgevolgd.

  • Installaties preventief onderhouden
  • Diverse talen beschikbaar
  • Altijd schone vergaderruimtes
  • Bestellijsten aanmaken voor artikelen
  • Medewerkers kunnen ook meldingen maken

 
 

Wat valt onder utiliteit en gebouwbeheer? 

 

Er zijn verschillende voorbeelden van gebouwen die onder utiliteit vallen. Een kantoor is een bekend voorbeeld, maar ook overheidsgebouwen zoals een gemeentehuis vallen onder utiliteit. Daarnaast worden grote zorginstellingen en ziekenhuizen ook tot de utiliteit gerekend. Scholen en opleidingsinstituten vallen eveneens onder utiliteit. Fabrieken en andere bedrijven waar producten worden vervaardigd horen ook bij gebouwen die een bepaald nut hebben, daarom vallen ze ook onder dit type bouw. In beginsel hebben utiliteitsgebouwen geen woonbestemming.

Utiliteit is vaak grootschaliger dan woningbouw. Daarnaast zijn op een utiliteitsproject vaak verschillende onderaannemers aanwezig. Dit vergt veel onderling overleg en planning. Uw eigen personeel vervult hierin een belangrijke sleutelpositie. Daarnaast moet ook tussen de daadwerkelijke medewerkers, management, directie en gebouweigenaren onderling regelmatig overleg gepleegd worden. Bepaalde werkzaamheden moeten goed op elkaar worden afgestemd zodat men later niet achter werkzaamheden komt, die op dat moment te laat zijn qua uitvoering, waardoor permanente schade is ontstaan.

Keyplan helpt

De Utiliteitsvariant (kantoren, zorgcentra, magazijnen, bakkerijen, etc) van Keyplan is vooral gericht op het genereren van een compleet overzicht van alle service- en onderhoudstaken binnen uw pand(en). We proberen het gemak van uw personeel/ klanten te vergrootten, waarbij medewerkers ook storingen kunnen melden, zoals: storingen met verlichting of klimaatinstallaties, PC’s die niet werken, liften die onderhoud nodig hebben, etc. Kosten die maar oplopen zijn verleden tijd met Keyplan.

Actueel en Persoonlijk

Een actueel en persoonlijk takenoverzicht voor uw medewerkers

Maximale gastvrijheid

Voor uw gasten het gevoel van maximale gastvrijheid!

Tijdbesparende oplossing

Gemakkelijk en snel weten welke taken en werkzaamheden gedaan moeten worden.

Onze expertise

Onderhoudstaken moeten met regelmaat gebeuren, maar worden vaak vooruitgeschoven wanneer het druk is. Met Keyplan kunt u 24/7 alle service en onderhoudswerkzaamheden op in uw bedrijf beheren op uw smartphone en desktop.

Keyplan is een allesomvattende digitale tool waarmee bijvoorbeeld een technische dienst of conciërge binnen een pand een perfect overzicht heeft van en inzicht in alle service- en onderhoudstaken binnen uw panden. Eenvoudig stroomlijnt de manager alle verplichte keuringen en service- en onderhoudswerkzaamheden zoals (preventief) onderhoud, reparaties en storingen. Met als resultaat een langere levensduur van uw pand en daardoor de garantie van bedrijfszekerheid.

 

Bekijk onderstaande video om in één oogopslag de krachtige functies van Keyplan te zien.

Wil je weten wat Keyplan voor jou kan betekenen? 

Demo aanvragen

Benieuwd wat Keyplan voor uw bedrijf kan betekenen? Vraag dan een vrijblijvende demo aan! We zullen dan z.s.m. contact met u opnemen.

Stuur een Whatsapp berichtje!