Facilitair onderhoud van stadions

Hoe kun je alle logistieke planning en controles in je stadion overzichtelijk bijhouden? Keyplan biedt een overzichtelijke app waarin taken, werkbonnen, storingen, klachten en andere meldingen snel worden opgevolgd.

  • Iedereen kan meldingen maken
  • Installaties preventief onderhouden
  • Diverse talen beschikbaar
  • Historie uitlezen per object
  • Bestellijsten aanmaken voor artikelen
  • Bezoekers kunnen ook meldingen maken

 
 

Wat is een stadion

 

Een modern stadion is een plaats waar sport wordt beoefend of concerten of andere evenementen worden gehouden. Een stadion bestaat over het algemeen uit een vlak met daaromheen een structuur ontworpen om toeschouwers te laten zitten of staan. In de oudheid werden al soortgelijke bouwwerken gemaakt, Oud-Griekse stadions bijvoorbeeld. In Olympia is een stadion bewaard met startplaatsen voor twintig lopers. Aan weerszijden zijn verhogingen aangelegd waarop ongeveer 50.000 toeschouwers konden staan. Ook de Romeinen bouwden stadions. Echter, doordat men toentertijd nog geen Keyplan gebruikte is er tegenwoordig weinig maar van deze stadions over.

Later, vanaf het einde van de 19e eeuw zijn er weer stadions gebouwd voor verschillende sporten. Eerst waren de stadions slechts een handvol tribunes van hout, maar gaandeweg werden de stadions steeds groter en complexer. Eerst waren er in de stadions nog meer staanplaatsen, maar later zijn veel stadions omgebouwd zodat er alleen nog maar zitplaatsen waren. Deze ontwikkeling vond plaats om het comfort en de veiligheid te verhogen. Daardoor is de capaciteit van veel stadions ook lager geworden. Door de grootte, maar voornamelijk de complexiteit van de stadions is het belangrijk dat alles goed wordt onderhouden. Storingen dienen gemeld te worden en in het vizier gehouden te worden door de desbetreffende medewerkers.  Wat vaak wordt vergeten is dat er een tal van installaties, objecten, tribunes, verlichting op en top moet zijn en de beveiliging en (facilitair) personeel rondloopt om alles te regelen.

Veel voorkomende uitdagingen

De communicatie in deze branche verloopt vaak via papieren werkbriefjes, telefonisch contact en via kanalen als e-mail en WhatsApp. Dit laatste lijkt misschien een prima oplossing, maar deze instrumenten brengen een hoog risico op miscommunicatie. Er is namelijk vaak sprake van vergeten meldingen en dit neemt stress met zich mee. Maar daar hebben wij Keyplan voor ontwikkeld! Hierbij leggen we vooral de focus op: overzicht, gemak en het verbeteren van de onderlinge communicatie. Daarnaast kunnen klanten, werknemers en leveranciers ook meldingen maken als ze bijvoorbeeld een storing tegen komen.  Om de stadions in optima forma te houden, komt er vaak een hoop preventief en correctief onderhoud bij kijken. Dit kan allemaal bijgehouden worden via Keyplan, zodat installaties ook langer meegaan en er zorgeloos een wedstrijd bekeken kan worden!

Actueel en Persoonlijk

Een actueel en persoonlijk takenoverzicht voor uw medewerkers

Maximale gastvrijheid

Voor uw gasten het gevoel van maximale gastvrijheid!

Tijdbesparende oplossing

Gemakkelijk en snel weten welke taken en werkzaamheden gedaan moeten worden.

Onze expertise

Zie hiernaast de video die we hebben opgenomen bij KV Oostende. KV Oostende is een Belgische voetbalclub uit Oostende. De club is aangesloten bij de Voetbalbond met stamnummer 31 en heeft groen-rood-geel als kleuren. KVO ontstond in 1981 uit een fusie van VG en AS Oostende. De club speelde tussen 1993 en 2005 enkele seizoenen op het hoogste niveau. Sinds het seizoen 2013/14 voetbalt Oostende opnieuw in Eerste klasse en is tevens een trotse gebruiker van onze applicatie Keyplan.

Bekijk onderstaande video om in één oogopslag de krachtige functies van Keyplan te zien.

Wil je weten wat Keyplan voor jouw stadion kan betekenen? 

Demo aanvragen

Benieuwd wat Keyplan voor uw bedrijf kan betekenen? Vraag dan een vrijblijvende demo aan! We zullen dan z.s.m. contact met u opnemen.

Stuur een Whatsapp berichtje!