Waarom een koppeling met Transpontes?

Keyplan heeft een koppeling met het Transpontes reserveringssysteem.

Door een koppeling te maken tussen uw reserveringssysteem en Keyplan haalt u het maximale rendement uit Keyplan.

Keyplan is een digitale facility manager gericht op de recreatie en Leisure branche. Binnen deze branches ontkom je er vrijwel niet aan, om gebruik te maken van een reserveringssysteem. Door het reserveringssysteem van Transpontes te koppelen aan Keyplan, kun je onder andere:

  • Automatische taken genereren behorende bij reserveringen
  • Bezetstatus op de mobiele applicatie uitlezen
  • Objecten blokkeren door openstaande (blokkerende) taken
  • Volgende aankomstdata uitlezen in het veld
  • En nog veel meer, vraag snel naar de mogelijkheden.

Meer informatie over Transpontes

Transpontes is een boekingssysteem voor bungalowparken en campings.

ONLINE ZOEKEN & BOEKEN VOOR UW BUNGALOWPARK OF UW CAMPING – MEER BOEKINGEN EN MEER OMZET

Hier begint ons systeem. Het online Zoeken & Boeken geeft de zoekers heel overzichtelijk alle informatie die ze nodig hebben om weloverwogen voor u te kiezen. Ze lopen nooit vast en haken dus niet af. Ze kunnen hun voorlopige keuze opslaan en naar zichzelf mailen; u raakt dan niet uit zicht als ze uw concurrenten bezoeken. Zoekers worden boekers. Uw bungalowpark of uw camping ziet de omzet stijgen. Het reserveringssysteem is heel eenvoudig en fraai in uw website te plaatsen: wij geven de juiste instructies en codes voor uw webman of webvrouw. Ook krijgt iedere aparte accommodatie een eigen mini-online boekingssysteem, zodat op elke pagina het online boeken is geïntegreerd. Wij geven uw bedrijf een professioneel en aantrekkelijk imago, in uw eigen huisstijl.
Uw klant boekt ook vanaf zijn smartphone eenvoudig en supersnel. Ons systeem is responsive en past zich dus aan het medium aan.

ACTIEVE BERICHTEN  –  PROFESSIONEEL EN INFORMATIEF. MEER VOORPRET VOOR UW GAST

De boeker is nu uw (aanstaande) gast geworden. Zijn vakantiegevoel begint nu al en u stimuleert dat door de actieve en fraaie berichten in uw huisstijl. Transpontes verstuurt de berichten op het juiste moment en met de juiste inhoud. De berichten gaan over de vakantie! U informeert uw gasten over fietsroutes, vaarroutes, welke steden in de buurt liggen, enz. Uw gast is dan perfect voorbereid op de vakantie = meer plezier. Via de berichten en de bijlagen geeft u hem van tevoren alvast vakantiebeleving en voorpret. Maximale service. In de berichten staat ook informatie over de betalingen. Uw gast zal hierdoor sneller betalen. Met de berichten straalt u actief uit dat u een vakantiespecialist bent!

 

MIJNBOEKING ONLINE  –  MEER WAARDE EN GEMAK VOOR UW GAST

Uw gast krijgt een persoonlijke login. In de gastruimte kan hij zelf actie ondernemen. Hij maakt zijn vakantie zelf compleet en hij vindt dat prettig! Zo neemt de waarde van de vakantie toe, voor uw gast en voor u. In de gastruimte kan de gast zelf actief zijn vakantie voorbereiden en uitbreiden. Hij kan extra’s bijbestellen, fietsroutes bekijken en andere activiteiten voorbereiden. Via de berichten kan de gast moeiteloos inloggen. Ook tijdens het verblijf ondersteunt de gastruimte het vakantieplezier met de informatie die u erin zet, zoals de mogelijkheid om fietsen te huren.
MijnBoeking Online is géén dure en ingewikkelde app, maar elegant en effectief. Fijn voor uw gast en kost u geen tijd.

BOEKINGMANAGER  –  UW SLIMME MEDEWERKER

Wij gaan nu van buiten naar binnen, van de gast naar uw kantoor. De Boekingmanager doet twee dingen. Hij zorgt ervoor dat uw gasten de juiste informatie op de juiste tijd krijgen en brengt hen zo in de gewenste vakantiestemming. Maar hij regelt ook de administratie efficiënt en foutloos. U hebt veel lagere kosten in tijd, geld, personeel, irritatie en onzekerheid. De Boekingmanager houdt de voortgang van uw boekingen bij en loopt voortdurend alles na. Als een klant een termijn overschrijdt wordt u gewaarschuwd. De Boekingmanager regelt en coördineert. U hoeft zelf maar weinig meer te doen, en u hoeft niks bij te leren. Uw kantoor wordt kleiner in tijd, geld en ruimte. Maar met dit kleine kantoor doet u veel meer voor uw gasten! De Boekingmanager doet het werk, 7×24, zonder fouten. De Boekingmanager waakt, communiceert en ordent.

 

MOBIELE RECEPTIE  –  IEDEREEN IN UW BEDRIJF EEN PERSOONLIJKE DIENSTVERLENER

Uw personeel kan uw gasten efficiënt én heel persoonlijk verwelkomen met de Mobiele Receptie op de smartphone of de tablet. Geen rijen voor de balie meer. In het checkin-scherm staan alle gegevens. Uw mensen kunnen notities maken en zo met elkaar samenwerken ten bate van uw gasten! Uw schoonmaakteam heeft een perfect overzicht. Er kunnen nog extra’s worden verkocht. Als u niet op kantoor bent kunt u zelf boekingen invoeren en bevestigen. Op basis van de gastenlijst is de Mobiele Receptie ook tijdens het verblijf een echt service-instrument, bijvoorbeeld voor de verhuur van fietsen. Hieronder staan een paar praktische voorbeelden. Onze klanten vinden de Mobiele Receptie uitermate nuttig voor beheertaken op het terrein.
Uiteraard heeft ieder personeelslid zijn eigen login en de daarbij horende rechten.
De Mobiele Receptie combineert dienstverlening en administratie!

Touroperators.  Ze koppelen real-time met de volgende touroperators: 

@Leisure Group, Aan Zee, ACSI, Allcamps, Allevakantiehuizen.nl, ANWB, Ardennen Relais, Belvilla, BestCamp, Booking.com, Bookit, Bookunited, Bungalows.nl, Bungalow.net, BungalowSpecials.nl, Camping and Co, CampGo.com, Campings.com, Camping Vision, Casamundo, CToutvert, Dansk Bil Ferie, Dansk Fri Ferie, Diskoffer, Eurorelais, Expedia.nl, Go-Tours, Hogenboom Vakantieparken, LUX-camp.nl, MarketingOost, Pitchup, Prijsvrij Vakanties, Rent-a-tent, Roompot, Secureholiday.net, Suncamp holidays, Topic Travel, Vakantieboerderij.nl, VillaXL, Vodatent, Voordeeluitjes.nl, VVV-Ameland, VVV-Terschelling en VVV-Texel. 

Heb je te maken met eigenaren? Binnen het boekingssysteem leg je eenvoudig alle contractuele afspraken die je met een eigenaar hebt gemaakt vast en wordt het berekenen van de eigenarenafdrachten volledig geautomatiseerd. Naast de flexibiliteit in afdracht mogelijkheden (evenredige en poolafdracht) kun je de eigenaren eenvoudig facturen in rekening brengen (incidenteel en structureel) en kun je eenvoudig een gelijkmatige omzetverdelingen over de accommodaties van eigenaren realiseren.

 

IGENARENLOGIN  –  SPECIAAL VOOR UW EIGENAREN

Uw eigenaren kunnen hun bezetting online doorgeven, hun boekingen inzien en hun planbord bekijken in de eigenarenlogin. Iedere eigenaar kan een persoonlijke login krijgen waarin alle gegevens staan m.b.t. hun accommodatie(s). Bovendien kunt u maandelijks met één muisklik de eigenarenfactuur uitdraaien. Hierop staat alles tot op de cent nauwkeurig, waardoor u nauwelijks tijd kwijt bent aan uw eigenarenadministratie. Snel, foutloos, compleet! Maak het uzelf en uw eigenaren gemakkelijk.

 

FINANCIEEL  –  ALLE RAPPORTAGES EN DATA DIRECT IN BEELD

In TransPontes ziet u wat uw omzet is en hoe die zich ontwikkelt, in heldere grafieken en tijdreeksen. Achteraf, maar ook in real time, zodat u indien nodig meteen kunt bijsturen en bijvoorbeeld een Last Minute-aanbod doen. Wilt u nog dieper graven: met Excel kunt u alle data analyseren. Voor de boekhouding kunt u van iedere gewenste boekingsperiode een overzicht op het scherm én in Excel krijgen. Met de grootboeknummers, btw, etc. Helemaal compleet. Dit is géén klassieke koppeling, maar een duurzamere oplossing, die u niets kost en u toch meer inzicht en dus autonomie geeft.

Contactgegevens Transpontes

Adres: Burg. Albardastraat 24, 9076 ET Sint Annaparochie, Nederland

Telefoon: 020 77 247 00  of  06 247 247 00

Mail: info@transpontes.nl

Contactgegevens Keyplan

Adres: Het Louwtje 10, 2691 KR ‘s-Gravenzande

Telefoon: 06-81322436

Mail: info@keyplan.nl

Demo aanvragen

Benieuwd wat Keyplan voor uw bedrijf kan betekenen? Vraag dan een vrijblijvende demo aan! We zullen dan z.s.m. contact met u opnemen.

Stuur een Whatsapp berichtje!