Waarom een koppeling met Reflex Booking?

Keyplan heeft een koppeling met het Reflex Booking reserveringssysteem. door een koppeling te maken tussen uw reserveringssysteem en Keyplan haalt u het maximale rendement uit Keyplan.

Keyplan is een digitale facility manager gericht op de recreatie en Leisure branche. Binnen deze branches ontkom je er vrijwel niet aan, om gebruik te maken van een reserveringssysteem. Door het reserveringssysteem van Reflex Booking te koppelen aan Keyplan, kun je onder andere:

  • Automatische taken genereren behorende bij reserveringen
  • Bezetstatus op de mobiele applicatie uitlezen
  • Objecten blokkeren door openstaande (blokkerende) taken
  • Volgende aankomstdata uitlezen in het veld
  • En nog veel meer, vraag snel naar de mogelijkheden.

Meer informatie over Reflex Booking

Reflex Booking is een online boekings- en reserveringssysteem voor vakantie- en bungalowparken en verhuurders van vakantiewoningen, vakantievilla’s, appartementen, B&B’s. Ook geschikt voor campings en verhuurders van tenten. Daarnaast biedt Reflex Booking integrale oplossingen voor de verhuur van short stay en long stay accommodaties en appartementen.

De Software van Reflex Booking wordt geïntegreerd in je eigen website en is ook ingericht voor mobiel internet. Het systeem biedt uitgebreide mogelijkheden voor het beheer en management van reserveringen en boekingen, inclusief het uitvoeren van online betalingen.

Ook voor de lay-out en opmaak van de zoek-en-boek-pagina’s biedt Reflex Booking diverse opties:

  • Keuze uit een aantal standaardvarianten in opbouw
  • Selectieproces, kleur en lettertype of maatwerk naar eigen wens

 

Reflex Booking heeft koppelingen met Booking.com. Villas.com en Fijn op Vakantie, zowel wat beschikbaarheid, prijzen als reserveringen betreft. Daarnaast heeft het Reflex reserveringssysteem de mogelijkheid om de beschikbaarheid van uw accommodaties op tientallen boekingsportalen automatisch bij te werken. Dat verkleint het risico van fouten en dubbele boekingen.

Het reserveringssysteem is niet alleen direct gekoppeld aan het systeem van de touroperator, maar ook aan uw eigen klantensysteem (CRM). Zo kunt u uw klanten heel makkelijk een bericht of een nieuwsbrief sturen.  Ook voor het meten van de klanttevredenheid heeft Reflex een handige tool ontwikkeld. Reflex Booking is bovendien volledig meertalig en wordt automatisch van updates voorzien. Reflex Booking ziet zicht als partner in business. Ze helpen u om uw bedrijfsvoering te verbeteren en uw omzet te vergroten.

Met een relatief klein, informeel team binnen Reflex Booking probeert Reflex uw wensen en vragen zo goed mogelijk te behandelen. Gebruikers van het reserveringssysteem kunnen ten aller tijde gebruik maken van hun kennisbank waar alle informatie te vinden is met betrekking tot hun producten, modules en tools. Ook zijn ze op werkdagen zowel online, als via de helpdesk telefonisch te bereiken.

Contactgegevens Reflex Booking

Adres: Ridderstraat 214, 4101 BK, Culemborg, Nederland

Telefoon: +31 (0)85 130 06 99

Mail: info@reflex-booking.nl

Contactgegevens Keyplan

Adres: Het Louwtje 10, 2691 KR ‘s-Gravenzande

Telefoon: 06-81322436

Mail: info@keyplan.nl

Demo aanvragen

Benieuwd wat Keyplan voor uw bedrijf kan betekenen? Vraag dan een vrijblijvende demo aan! We zullen dan z.s.m. contact met u opnemen.

Stuur een Whatsapp berichtje!