Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

App urenregistratie

De app voor jouw urenregistratie, dat is Keyplan! Hoe handig is het dat je niet meer aan het eind van de dag, handmatig je gewerkte uren hoeft in te voeren. Je werkt gewoon je takenlijst af in onze app, en de tijd wordt vanzelf bijgehouden. Super handig! Aan het eind van de dag, week of maand exporteer je zo een overzicht naar Excel met daarin jouw gewerkte uren. Een handig overzicht in een handomdraai.

schoonmaak vakantiepark

Takenlijsten in Keyplan

Keyplan is een handige app waarin elke medewerker een eigen takenlijst te zien krijgt. De taken hierin kunnen worden aangemaakt door andere medewerkers of door de medewerker zelf. Dankzij deze takenlijsten kan ook de urenregistratie worden bijgehouden in de app. Taken kunnen namelijk gestart en afgerond worden. Bij het afronden kun je een notitie toevoegen en worden de uren geregistreerd.

FMIS

Urenregistratie voor externe partijen

Werk je samen met vaste partijen? Dan kun je hun ook gemakkelijk een account geven in Keyplan. Je kunt dan zelf taken voor hun in een lijst zetten, en zij kunnen deze lijst afronden. Door de taken te starten en afronden wordt de tijd geregistreerd. Aan het eind van de maand draai je zo een overzicht uit met de gewerkte uren en dit kun je gebruiken voor de administratie.

Legionella module

Facturen verzenden

Doordat de afgeronde taken inclusief alle benodigde informatie eenvoudig te exporteren zijn naar Excel, kun je dit goed gebruiken bij het maken en controleren van facturen. Je selecteert een medewerker, kies de maand waarvan je afgeronde taken wilt zien en exporteren maar. In het Excel overzicht zullen de gewerkte uren staan, maar ook wanneer de taak exact is afgerond en de notitie die de medewerker heeft achtergelaten.

Keyplan in verschillende branches

Keyplan wordt vooral gebruikt in de recreatiebranche en in de glastuinbouw. Deze tweede sector wordt bereikt door Royal Brinkman.

In de recreatiebranche kunnen taken automatisch worden aangemaakt op basis van reserveringen. Dit is mogelijk dankzij de koppelingen met diverse reserveringssystemen. Ook hier wordt Keyplan gebruikt als urenregistratie app.

tuinbouw

Zij gingen u al voor

Onze klanten

takenlijst app

Demo aanvragen

Benieuwd wat Keyplan voor uw bedrijf kan betekenen? Vraag dan een vrijblijvende demo aan! We zullen dan z.s.m. contact met u opnemen.

Wil je meer info?